Ei fin-fin helg.

Det var høstens aller flotteste dager, med sol som varmet og så utrolig flotte farger som det var 🙂 Det formelig gnistret i skog og på fjell.

Fredag gikk Pia og jeg gikk en fin tur på andre sida av Buvatn, i retning Nes. Det var en stund siden jeg hadde gått akkurat der, og jeg tenkte masse på Ebbie og Fant. Dette var deres turområde, og her gikk vi alltid når vi var på Solbu. Det var så lett å slippe hundene her og Fant sprang som bare det etter fugler over myrene. Ebbie fant pinner som jeg gjemte og så måtte hun søke etter dem. Eller så lekte de og sprang i full fres etter hverandre. Det er gode minner å tenke på nå ❤

Etter middag rusla Pia og jeg en liten tur rundt Solbu. Kvelden ble tilbragt på Karibu med tvillingsøster Mie, Kari Sofie og Ellen, før jeg rusla hjem igjen til Solbu.

Damene på Karibu gikk Kjerringsleppet lørdag, mens Pia og jeg gikk en tur ved Pålsbu.

Lørdag ettermiddag var jeg på Kveldsro og koste meg med Andreas og Mia, før Pia og jeg rusla til Solbu. Andreas og Mia skulle være over til søndag. Det var helt vindstille, Buvatn lå «blank» og stille, og Nutenutan viste seg i all sin prakt.

Miamor gikk omtrent i ett med terrenget ❤

Pia og jeg rusla ned til Solbu etter et par – tre timer og lot bilen stå igjen på Kveldsro. Av en eller annen grunn 😉 På kvelden gikk jeg til Karibu og var sammen med «jentene» som var kommet hjem fra Kjerringsleppet. Tonje var også der nå, og vi koste oss hele kvelden.

Søndag ringte Tina og spurte om jeg hadde noen planer for dagen. Det hadde jeg egentlig ikke, og vi fant ut at vi skulle møtes for å gå spor. Så utrolig koselig. Først gikk Pia og jeg en tur til Kveldsro for å hente bilen. Andreas hadde reist tidlig fra Kveldsro for å jobbe på REMA 1000 noen formiddagstimer, men tok seg fri fra rundt kl. 11.30.

Andreas, Tina + moren henne og meg + de fir-beinte Mia, Pia, Buffy og Lykke reiste inn til Pålsbu og koste oss der noen timer. Det var veldig trivelig og jeg koste meg veldig. Etter sportreningen gikk vi en tur ned til Pålsbufjorden, og hundene oppførte seg veldig fint sammen. Det er fin trening å gå slik på tur sammen, uten at det skal lekes og hilses på. Det var noen trøtte hunder som tok kvelden den dagen. Mye mental trening, gir slitne, fornøyde og glade hunder ❤ Akkurat slik jeg ønsker at det skal være.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..