Kjempekoselig tirsdag

Mandag ettermiddag kom Martine og Birk til Låplassen. Martine hadde fri fra jobb og skulle være på Låplassen sammen med Andreas til onsdag. Jeg tok med meg Birk opp til Solbu, slik at Mia og Bajas slapp selskap av den alltid hoppende og glade Birk ❤

Martine og Andreas hadde planlagt å gå en tur til Dyna tirsdag og lurte på om jeg ville bli med. Jeg sa ja til det, og sa at jeg skulle gå så langt som kroppen min orket. Det er ikke noe galt med hverken kondis eller føtter nå, men det er de gamle «vondtene» i bekken som gjør at jeg får verking i hofte og isjias-plager. Mia, Pia og Birk ble også med, mens gamlefar Bajas dessverre måtte bli igjen på Låplassen. Han greier ikke å gå så lang tur, han nå ❤

Det var overskya vær, litt sol innimellom og veldig deilig å gå tur. Det var ikke mange som var ute og gikk, men vi møtte noen innimellom.

Det var fin utsikt når vi nærma oss Dyna og kom høyt i terrenget.

Vi gikk fra Skålsrudstølen og jeg har aldri gått derfra før. Jeg har gått fra Grønhovd til Dyna et par ganger før, og det er brattere og lengre å gå derfra.

Vi tok en rast etter fem kilometer. På kartet har ikke denne toppen noe navn, men det var fin utsikt derfra.

Jeg hadde med tomatsuppe som vi delte og så fikk hundene noen brødbiter hver. Martine og Andreas gikk videre til Dyna, mens jeg snudde. Det ble en mils tur på meg og det var jeg fornøyd med.

Jeg reiste til Nes og handla litt middag før jeg reiste opp til Solbu igjen. Martine og Andreas kom til middag, før de vendte nesa til Låplassen igjen. Birk ble igjen her hos meg, for jeg skal se etter han ei ukes tid.

13 km hadde Martine og Andreas gått, altså var det bare 1,5 kilometer til Dyna fra der hvor jeg snudde. Hadde jeg visst det, hadde jeg nok greid å gått de siste km. inn. Med en god rast der og kanskje en til på tilbakeveien, ville nok det gått greit.

Pia og Birk var trøtte etter turen og det ble en stille og rolig kveld for alle på Solbu. En deilig tur i veldig trivelig selskap.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: