Endelig litt sol

Ja, for det har vært mye regn de siste to ukene. Forrige fredag ble det endelig en soldag og det var bare sååå utrolig deilig. Pia og jeg gikk en tur på Haslum Kirkegård og så til grava vår der. Vi rusla rundt menighetshuset og Haslum sine to kapell.

Det var skikkelig høststemning, med masse gult løv og samtidig grønne plener.

Det er så enkelt å gå tur med Pia. Vi går som et gammelt ektepar. Vi går i et bedagelig tempo og vi har all verdens tid.

Det sprutregna hele lørdagen og Pia og jeg tok en hviledag. Jeg var mommovakt for Mathias på ettermiddagen/kvelden, for David og Martine skulle ut og spise middag. Mathias fikk kveldsmat og et bad før han la seg. Det var ingen lyd å høre fra soverommet hans hele kvelden. Jeg var hjemme på Jar ved 00.30 tida og da fikk Pia en liten luftetur i nabolaget.

Søndag var det greit vær, og jeg hadde tenkt meg en tur på butikken og kontoret. Jeg gadd bare ikke…… jeg satt heller inne og strikka og koste meg, gjorde noe husarbeid og var ute på verandaen og i hundehagen med Pia. Vi gikk en koselig kveldstur i nabolaget. Det har jeg gjort hver eneste kveld den siste uka og det er bare så koselig.

Mandags morgen startet som vanlig. Pia satte seg i to-seter`n og kikka ut på veien. Kanskje kom det en hund eller to som hun kunne brumme litt på?

Vi reiste inn i Maridalen, og turen gikk til Margaretekirkeruinene, som er fra ca 1250. Det er mye historie i Maridalen, og veldig morsomt å lese om den.

Det var et aldeles nydelig vær, varmt og godt. Jeg blir så utrolig glad, når jeg kan være ute og kose meg da.

Det er fint å gå tur i Maidalen. Det er mange gamle gårder og fine stier og kjerreveier å gå tur på. Nå er det blitt veldig mange som sykler der også, noe som det ikke var før.

Vi hadde en liten, nysgjerrig reveunge som gikk mesteparten av turen sammen med oss. Jeg trodde først at det var en liten katt, men så så jeg at det ikke var tilfelle. Reveungen fulgte med på hva vi gjorde og gjemte seg i høyt gress . Han avslørte seg selv, da jeg så ørene som stakk opp fra gresset 😉

Etter turen var jeg noen timer på kontoret på butikken, før vi reiste hjem igjen, Pia og jeg gikk en kveldstur rundt Jarhuset og Jarmyra, før hun fikk et godbitsøk i hagen. Da var jammen meg den dagen gått, også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: