En smak av vinter.

Det har vært både høst og vinter på Solbu den siste uka. Forrige mandag gikk Pia og jeg en tur ikke langt fra Pålsbu, og da var det enda høst.

Pia og jeg var tre dager på Kveldsro også. Det var så utrolig flott der da. Sola skinte fra skyfri himmel og det var fin temperatur å være ute i.

Dagen før, gikk vi en tur ved Pålsbudammen. Jeg har aldri sett så mye vann der noen gang.

Det buldra og bråkte og vannet formelig velta ut av demningen.

Vi gikk noen fine turer også, og koste oss masse ute.

Både før snøen kom og etter at den var kommet. Det er godt å være ute i all slags vær. Bare nesten, da. Regnvær kan jeg klare meg godt uten.

Tirsdag var sesongens aller første snøfall meldt. Det kom utrolig mye snø på en dag. Brøytebilen kom vel forbi Solbu sikkert 8 – 9 ganger, for å ta unna all snøen. Det kom enda mere snø utover kvelden og natta, enn det som er på filmen under.

Det er fint å se snø på Nutenutan, og et Buvatn som snart er islagt.

Pia fikk et godbitsøk ute og koste seg.

Andreas reiste en tur til «by`n» denne helga. Han jobber 7 dagers uke nå, og da er det godt med et par dagers sammenhengende fri innimellom. Da er jeg på Låplassen og passer Miamor. Vi har gått tur og kost oss masse. Hun er så grei å være sammen med, og det går bra med Pia og henne.

Her furter de litt begge to, for jeg hadde bedt dem om å legge seg og slappe av litt. De hadde trasket etter meg frem og tilbake i huset, for jeg drev og styra og ordna litt. Det var litt irriterende å hele tida snuble i en av dem.

Lørdag kjørte vi forbi Tunhovd og parkerte langs veien. Det er ikke så lett å finne en plass å parkere på nå, med jeg greide heldigvis å finne meg en plass. Det var litt tungt å gå i snøen, men da ble det litt mere trim på meg.

Mia blir trøtt når kvelden kommer og da sover hun godt.

I dag har jeg rydda bort sommerblomstene og tatt inn de utemøblene som skal inn. Snøen er forsvunnet på Nes, for det regna her i natt. Jeg vil heller ha snø enn regn, men det er nok litt tidlig til at snøen skal legge seg nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: