Turer i sol og snø.

Det har vært en god blanding av vær den siste uka. Det har vært sol og fint vær (rene påskestemningen), men også snø, vind og litt regn.

Birk er hjemme på Vøyenenga sammen med Martine og fam. og koser seg der. Jeg tror at Pia liker å være alene nå, samtidig som jeg ser at hun har stort utbytte av å være sammen med Birk. Han er jo så hoppende glad, han er snill og god og vil veldig gjerne leke litt. Pia blir veldig gjerne med på leken en stund, og da ser jeg at hun koser seg.

Samtidig merker jeg at 7 – 10 dager sammen med andre hunder i strekk, er nok for henne. Da vil hun veldig gjerne være alene noen dager og kose seg sammen med meg.

Jeg er fortsatt for det meste på Solbu, for i Oslo og Bærum er det stort smitte-trykk nå. Jeg gjør kontorarbeid på data`n og det går veldig greit. Det er noe som jeg ikke får gjort herfra, men det er ting som ikke har noen hast.

Været snur fort på fjellet. Vi gikk en fin skogstur i lett snøvær for noen dager siden. Vi gikk opp til en liten topp, men det var ingen utsikt derfra. Det var tåke, vind og snø og skikkelig ruskevær. Litt deilig egentlig, å kjenne været på kroppen.

Vi har hatt problemer med varmekablene i kjellerstua de siste to vintrene. Det har stått på full varme og det har ikke vært mulig å sitte der nede. Eller, det har gått ann, men det har vært innmari varmt. Altfor varmt for ei gammal dame som meg 😉

Vi har hatt elektrikere til å se det og vi har hatt kontroll av det elektriske anlegget. Ingen feil ble funnet. Nå ga vi oss ikke, og fikk en ny vurderinga av varmen. Endelig var det en som fikk ordnet det, uten at det ble det store utlegget.

Nå kan vi igjen kose seg i kjellerstua, se på tv der, fyre i peisen og slange oss på sofaen. Det synes Pia også er kjempegodt.

Pia og jeg gikk en tur i Ljøtelende en dag i strålende sol. Vi parkerte nede ved veien og gikk opp til Ljøtetjern. Det var fint å gå i bilsporene, men det er allikevel tungt for et bekken og en rygg som er plaget med isjias og bekkenløsning. Men, men… jeg skal absolutt ikke klage, for jeg kommer meg ut på tur hver dag ❤

Det er fint ved Ljøtetjern, sommer som vinter.

Det er så deilig å være på fjellet nå. Det er lyst og fint og ikke så grått og mørkt som nede i bygda. Der er det lite med sol nå, og den kommer ikke ordentlig igjen, før i midten av februar.

På kveldene veksler vi på med tur og godbitsøk og lett trening. Jeg leker endel med Pia når vi går tur. Hun elsker å apportere og å ha drakamp med vottene mine. Jeg «mister» stadig vekk en også, som hun må snu og lete etter. Det skal ikke så veldig mye til, for å glede Piamor ❤

Et lite godbitsøk en kveld med fin og lett nysnø.

Det er fint å lete etter godbiter i snøen, for da kan ikke Pia ta godbitene på synet.

Ellers har jeg et par privattimer for øyeblikket, men de må foregå ute. Det er viktig å holde avstand til andre, i den situasjonen som vi er i nå. Jeg er kun sammen med familien min nå og så er jeg på REMA på Nes og handler og prater med Andreas og Tina. Heldigvis er jeg ikke av den aller mest sosiale sorten, og jeg greier meg veldig fint i mitt eget selskap. Og med Pia, selvfølgelig.

Pia og Ebbie`n min ❤ Bildet er tatt fra en tur vi hadde i Maridalen. Jeg tenker på henne og Fanterampen min hver dag. De blir aldri glemt ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: