Ingen trening for øyeblikket.

Til det er det altfor kaldt, dessverre. Når det er 25 kuldegrader på morgenen og 14 – 15 kuldegrader i sola midt på dagen, er det for kaldt for Pia å være ute. Hun tilpasser seg heldigvis, men kjeder seg nok endel. Pia er veldig glad i å være ute og bare «være», men det får hun ikke gjort nå.

Mandag kom det ei bok i posten til meg, som jeg har ventet litt på. Det er ei bok av Maria Brandel og Siv Svendsen. De to er, etter min mening, et par av Europas beste hundetrenere. Jeg har gått på kurs for Siv Svendsen et par ganger, og jeg må si at hun er veldig inspirerende.

Vi har forresten fått til et par små rusleturer og et par små godbitsøk i hyttehagen, ellers blir det litt enkel trening inne. Da lyser Pia opp og er så ivrig som bare det.

Når kulda bare gir seg nå, skal jeg legge opp litt trening etter boka og sjekklistene. Det skal bli deilig å kunne være lenger ute og kose seg.

En av turene vi gikk, var på veien til Lysern. Da parkerte vi nede ved vegen og gikk nesten helt opp.

Det er så rart å se hvordan hyttebyggingen forandrer omgivelsene. Nå er det jo bygget mange hytter på Synstevassåsen og disse skal jo ha ei skiløype å benytte seg av. Der var den jammen, den kryssa vegen og gikk langs Synstevatn på andre sida av vannet. Der har det aldri gått noen skiløype før, men nye tider krever forandringer. Det er mange folk som er ute og går på veien der også, og det har aldri vært gjort før.

Når det er så kaldt er det veldig fint lys ute. Det går i forskjellige rosafarger og det har vært veldig månelyst den siste uka. En morgen da jeg sto opp, så jeg månen som lyste så fint på himmelen.

Ellers vokser Balto seg stor og flott. Han er virkelig en flott valp. Her koser han seg sammen med bestefar Bajas ❤ De er skikkelig go`gutter, de to.

Gutta boys. Bildet er tatt av Tina.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: