Dagene går….

Torsdag i forrige uke, reiste jeg til Vøyenenga. Jeg besøkte Martine, David, Mathias og Birk og overnatta der til fredag. De bor ganske høyt, med flott utsikt til Kolsåstoppen. Fra kjøkkenet så vi fire rådyr fredag morgen og de pleier å være der veldig ofte.

På veien til Solbu igjen, tok jeg en stopp og kjøpte ei flaske vin. Denne er økologisk og det er viktig for meg. Kroppen min fungerer best på rene produkt, det gjelder all mat og drikke.

Det har vært kaldt de siste dagene også, selv om det er blitt noen få grader mildere på natt og dag. Det er ikke – 28 grader på natta lenger, men rundt – 20 grader. På dagtid varmer sola litt og det har vært rundt – 14 grader. Da begynner det å bli levelig for Pia, også.

Mandag var det overskya og lett snøvær. Dagtemperaturen lå rundt – 10 grader og da gikk Pia og jeg årets første skitur. Pia er ikke så flink til å gå sammen med meg på ski. Hun stopper veldig mye for å snuse, hun springer ikke foran meg, men stopper gjerne plutselig opp hvis jeg kommer for nærme henne og hun vil absolutt ikke gå bak meg 😉 Når jeg har gått med Pia før, har det vært en annen hund som har gått foran, eller så har vi gått med noen. Da har det gått mye bedre. Men, vi skulle bare kose oss og være ute, så det gikk fint.

Mandag kveld ble det en kveldstur på oss, og det var aldeles nyyyydelig å komme seg ut på kvelden, også. Pia fikk et godbitsøk da vi kom til Solbu igjen, før vi gikk inn og tok en tidlig kveld.

Rampegutten Balto vokser så det knaker og han er utrolig sjamerende og kontaktsøkende. Han elsker å trene og jeg gleder meg veldig til vi skal introdusere han for «spor-trening» når snøen forsvinner i mai. mnd.

Balto. Bildet er tatt av Tina.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: