Birk er på plass.

Forrige søndag feira vi Mathias sin to -års dag på Vøyenenga og mandag tok jeg med meg gullgutten Birk til Solbu. Nå har han ikke vært sammen med oss siden 10. januar og Pia og jeg gledet oss til noen aktive dager sammen med han.

Jeg hadde ikke så lyst til å ha han på besøk i den strenge kulda som har vært, for Birk er en aktiv unghund som trives veldig godt ute. Det gikk ikke an å leke og å trene ute, når det var 15 – 20 kuldegrader på dagtid. Nå derimot, er det mildere vær og snø. Da var det igjen tid for at Birk kunne være sammen med oss.

Ellers passa jeg Mia et par dager forrige helg og hun koste seg sammen med oss. Når vi skal ta ei pause inne, legger hun seg godt tilrette på fanget mitt. Der slapper hun alltid godt av. Pia ble som vanlig forvist til senga på gulvet 😉

Det var sol, fint vær og veldig kaldt forrige uke, og Pia prøvde etter beste evne å finne noen plasser inne med sol. Da koste hun seg veldig.

Fineste jenta mi ❤ Tenk at hun blir 10 år 19. mars.

Da vi kom til Solbu mandag ettermiddag, pakket jeg ut og deretter gikk vi ut i hyttehagen. Birk fikk en vott og leke med, og så ble det et godbitsøk på både Pia og Birk. Birk er en hoppende, glad unghund som mere enn gjerne leker alene. Nå synes jeg det er viktig at vi leker sammen, derfor blir det litt dralek og apportering innimellom.

Votten min er aller best, synes Birk.

En glad, liten gutt. Pia søker etter godbiter, for hun var nok litt sulten 😉

Birk inntar også fanget mitt, når vi er inne og skal slappe av. Pia måtte igjen finne seg i å ligge i senga på gulvet.

Birk koser seg på fanget mitt ❤

Tirsdag etter at Tina var ferdig på jobb, møtte vi henne og Balto på Låplassen. Vi vil gjerne at Balto og Birk skal bli venner og da må de jo møtes for å bli nettopp det.

De koste seg veldig. Det var springing, hopping og leking, invitasjon til lek og begge hadde et godt hundespråk. Det var innmari morsomt å se på.

Bildene er tatt av Tina.

Birk har veldig fin kontakt, synes jeg. Han er glad i godbiter og han kom lett både til Tina og meg når han fant ut at vi hadde noe goddis i lomma.

Vi har vært mye ute disse dagene. Jeg har måkt snø foran hytta og i hundehagen. Det er fint med litt trim, men det er tungt for et bekken/rygg som ikke alltid spiller helt på lag noen ganger. Men, det er viktig å røre på seg og å bruke kroppen, ellers stivner jeg jo helt. Jeg måker veldig gjerne og liker å ha noe å gjøre ute.

Vi har vært på turer og vi har kost oss ute. En tur til Rødberg ble det en dag, og da lufta jeg hundene ved dammen på Rødberg-

Fredag formiddag, etter at jeg hadde gjort litt kontorarbeid, sparket jeg en tur med hundene. Jeg fant ut at det nok ble litt vanskelig å sparke med begge to samtidig, derfor ble det til at Pia og jeg sparket en tur først, før Birk og jeg tok en tur etterpå.

Birk har aldri sparket før, men han tok det på strak labb. Han har jo utrolig mye fart i den vesle kroppen og han elsker å springe. Han sprang så fint ved siden av sparken min, som om han aldri hadde gjort noe annet. Jeg vil helst at han skal springe i trav, og jobbet endel med det på turen. Birk bar votten min hele turen, han slapp den ikke en eneste gang 🙂

Jeg var på Nes en tur fredag for å handle hos Andreas og Tina på REMA 1000. Det ville bli en lang jobbdag på dem, derfor reiste jeg en tur til Låplassen, for å lufte Mia og Bajas. De er alltid glade for å få besøk og få et lite godbitsøk.

Nå starter vinterferien for mange og det har vært ganske stor trafikk på vegen forbi Solbu. Nå kom akkurat strøbilen forbi, så da ble det vel med den ene sparketuren på noen dager. Søren også. Jaja… det får jeg ikke gjort noe med, så da bruker jeg ikke energi på det heller. Jeg skal heller glede meg over at det er så mye lengre lyst på ettermiddagene nå, for det er utrolig deilig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: