Lekse til instruktørkurset.

Dette har jeg gledet meg veldig til. Jeg har hatt liten treningsmotivasjon de siste månedene. Det har vært altfor kaldt for Pia og meg og vi har hatt mer enn nok med å få lufta oss og å holde varmen.

Dette kurset går altså online. Jeg har leselekser, video-leksjoner, diskusjoner og video-innleveringer i egen gruppe på facebook. Hver 14. dag kommer det en ny leksjon og nye lekser.

Denne første leksjonen handler bl.a. om engasjement i treningen, konkurransetrening og moment. Vi skal jobbe mye med forskjellige belønninger, måter å belønne på og hvordan vi skal belønne for at hunden skal bli engasjert i treningen og at den ETTER HVER BELØNNING SKAL KOMME INN TIL MEG MED ØNSKE OM Å JOBBE/TRENE ENDA MERE.

Det var deilig vær og veldig fint å sitte ute på verandaen og lese. Pia er som vanlig ikke langt unna meg, og hun sjekker at ingen uvedkommende kommer inn til Solbu.

Det er ikke mye nytt enda rent teoretisk, men det er fint å få repetert stoffet og å få noe spesifikt å trene på. Noen av de praktiske måtene å belønne på, og refleksjonene bak, er det veldig fint å få beskrevet og vist.

Den belønningen som Pia synes er veldig god, er disse kattegodbitene. De er av kyllingkjøtt og laks og er nesten 100 prosent ren vare. Det er ikke er noe salt i godbitene. De kan kjøpes på REMA 1000. Det var dagens reklame.

Birk, som er en støtende og apporterende fuglehund, liker denne type belønning. Myke ting som kan kastes og dras i. Da elsker han å jobbe.

Eller koser vi oss på turer nå. Snøen smelter, sola står høyere på himmelen og det er lyst til nesten kl. 19.00 nå. Nå gleder jeg meg til vi kan gå i skogen og på fjellet, for da liker kroppen min seg mye bedre.

Her fra en kjempefin tur ved Pålsbudammen i kjempeflott påskevær.

Det er deilig når det går mot vår, selv om det kan komme snø her på Solbu i april mnd. også. At det går mot varmere og «bedre» tider nå, det er i hvert fall helt sikkert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: