Mot lysere og varmere tider.

Mars mnd. er godt i gang og det er kun ei uke til april. Påska er like rundt hjørne og i år blir det heldigvis hyttepåske for mange. Selv om det er strenge restriksjoner i Viken, ventes det endel folk på hyttene. Nå tror jeg folk begynner å bli veldig slitne av covid-19 og det skjønner jeg veldig godt.

Jeg er ikke glad i Viken og nå ser vi også hvordan et slikt storfylke slår ut. Så utrolig urettferdig for handelsstanden i Hallingdal å måtte holde stengt, bare fordi politikerne ikke greier å skille kommunene som ikke har smitte, fra dem som har et stort utbrudd. Det hadde vel ikke vært så vanskelig å skille ut Hallingdal fra Viken, og latt Hallingdalskommunene ha samme vilkår som f.eks. Valdres.

Dette bildet sto i Hallingdølen torsdag 18. mars og viser akkurat hva jeg mener. Vi skal så absolutt IKKE tilhøre Viken. Det er bare helt bak mål.

Så, da fikk jeg ut litt frustrasjon 😉

Ellers er det varmere på dagtid nå, men fortsatt kuldegrader om natta. Det er jo slik mars mnd. er. Det blåser litt, men det er lunt og godt på verandaen.

Her slapper vi av etter litt kontorjobbing og tur. Pia liker veldig godt å ligge på benken og kose seg i varmen. Derfra har hun fin utsikt på veien, også.

Jeg jobber med oppgavene til instruktørkurset nå, og det er så fint å ha den treningsmotivasjonen som det gir. Pia er også kjempeglad for at vi er i gang igjen og hun er veldig ivrig. Halen går hele tida.

Det smelter rundt annekset nå. Her trener Pia og jeg på leksene våre.

Her er forresten alle kursene som jeg har deltatt på, ved No Limit Obedience, Siv Svendsen og Maria Brandel. Det er fint å ha dem liggende inne sida mi der, for da kan jeg gå inn og lese meg opp litt og å repetere det som jeg trenger å jobbe med.

Det blir ei stille og rolig påske for meg, men det er slik det blir for de aller fleste nå. Jeg er veldig glad for at alle i familien er friske og raske og at Arne er kommet seg igjen etter at han var så utrolig dårlig av covid – 19 i desember mnd. Det er bare å jobbe på, så kommer nok den gode hverdagen tilbake med tid og stunder 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: