Påska er slutt, hverdagen kaller.

Da er påska slutt og det er blitt stille og rolig for Pia og meg igjen. Hyttenaboene er reist hjem og vi har Buvatn omtrent for oss selv.

Tirsdag gikk Pia og jeg en kjempefin tur langs Buvatn. Det var sol og fint vær, men «skarpt» i været pga. ganske kraftig vind. Vi kunne gå overalt inne i skogen, for skaren var hard og fin å gå på. Det er kuldegrader både på natt – og dagtid nå, og det skal det være de neste dagene.

Nederst i Buvatn mot Nes, ligger det noen båter som venter på at isen skal gå. Det pleier den å gjøre til 17. mai, med noen få unntak. Unntaket var i fjor, da gikk isen ei uke seinere.

Det er i hvert fall veldig deilig at snøen forsvinner synes jeg, selv om det snør i dag (onsdag). Jeg regner ikke med at den blir liggende eller at det blir så store mengder av den nå. Det er antageligvis siste innspurt.

Isen smelter litt ved utløp og bekker. Det er så herlig å se litt av Buvatn igjen, som dukker opp av isen. Det gir håp om at våren snart er her på Solbu, også.

Pia koste seg på turen.

Andreas hadde et ærend i «by`n» og han ble borte hele tirsdagen. Jeg reiste ned til Låplassen etter turen for å passe Mia og Bajas. De går så fint sammen nå, de tre fir-beinte. Pia er mye mere trygg og jeg ser at hun er mer avslappet og at hun er glad for å være sammen med dem. Hun koser seg også veldig når hun er sammen med Birk. Kanskje savner hun å ha en fir-beint å bo sammen med?

Det KAN altså komme rådyr springende over jordene og da må Pia være klar.

Vi gikk tur i Ljøtelende mandag og da var det skikkelige vindkuler som slo i mot oss. Det er en formidabel utsikt når vi kommer litt opp i høgda, selv om det er endel trær som sperrer for utsikten.

Pia tok årets første «gledesrulle» for noen dager siden 🙂

Nå minker det heldigvis på snøen i Ljøtelende.

Det er fortsatt mye smitte i Bærum og det er nå et rekordhøyt antall personer som er innlagt på Bærum Sjukehus. Jeg har tenkt meg hjem til Jar ikke denne helga, men over helga der igjen. Jeg har endel jeg skal gjøre i hagen og hjemme så har jeg jo nå to smårollinger som jeg skal besøke. De vokser jo så fort, så det gjelder å henge med ❤

Når det gjelder Nesbyen Hundeskole har jeg ikke satt opp noen kurs i vår. Vi har ikke lov til det nå, grunnet de restriksjonene som er. Jeg har online- konsultasjoner i stedet for, og da blir det endel skriving på mac´n. Det går mailer litt frem og tilbake og så hender det at vi tar en tlf. samtale også. Det fungerer veldig fint, synes jeg.

Nå nytter det ikke å sitte her lenger, for nå må Pia og jeg ut på dagens tur. Jeg får kle meg godt, for det er skikkelig snøvær for øyeblikket.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: