Kontraster

Det var slik en nydelig fredag. Sol og litt varme i været. Jeg gjorde unna noen ærender, før Pia og jeg gikk en tur på Haslum Kirkegård igjen. Det er jo så fint å gå der, og så er det båndtvang der hele året. Det er jo litt deilig, da.

Pia og jeg gikk en runde rundt kirkegården, vi gikk litt på kryss og tvers, før vi endte opp ved den gamle kirka. Som flere av dere vet, var det her mamma og pappa giftet seg ❤ På denne kirkegården ligger også mine besteforeldre og min onkel begravet.

Jeg kjøpte noen sommerblomster som jeg planta ut og noen jordbærplanter som jeg håper at skal gi mange jordbær utover sommeren. Jeg har hatt jordbærplanter før, og det var så koselig å gå ut på verandaen og plukke noen deilige, søte jordbær 🙂

Karoline sa at hun skulle ta noen stiklinger av sine jordbærplanter, og det skal jeg også gjøre.

Etter litt over ei uke på Jar, med sol og kos med familien, reiste jeg til Solbu igjen lørdag ettermiddag. Pia og jeg var først sammen med Mathias på Vøyenenga og koste oss litt, før vi reiste oppover. Vi kom opp til strålende sol og det var ganske deilig temperatur. Vi var ute nesten hele ettermiddagen, før vi gikk en kveldstur ved 21 – tida. Det er jo så lenge lyst nå.

Jeg var litt spent på om reven min Frank kom til å stikke innom på nattestid, for nå hadde jeg jo ikke lagt ut mat til han på mange netter. Jeg la ut noen gamle grønnsaker og litt annet som jeg hadde og jammen meg hadde han vært her og spist opp alt sammen. Ja, jeg vet at det er mange som ikke liker at det blir lagt ut mat, men jeg gjør det nå allikevel. Kanskje er det godt å få litt «gratis» mat, etter en lang og kald vinter.

Så er det det med kontraster, da. Søndag morgen sto vi opp til snø igjen. Jeg vet jo at den kommer til å gå i løpet av en dag eller to, men nå er det liksom litt «nok», synes jeg.

Mot Nes.

Jeg hadde tenkt å begynne å rake nå, men det må nok utsettes en dag eller to. Pia og jeg skal først til Nes og handle på REMA hos Andreas og Tina og så skal vi kjøre mot Langedrag og finne oss en plass å gå på tur.

Det er jo ikke kommet så mye snø, at det ikke går an å gå i skogen nå. Det meste av snøen hadde jo gått, og et lite snølag skaper ikke de store problemene. Jeg får kle meg godt, så blir det nok en god tur, tenker jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: