Jar, familie og planting.

Pia og jeg er hjemme på Jar nå. Vi kom forrige lørdag og vi blir her til torsdag kveld. Jeg rydder og vasker og planter ut i potter og kasser. Det er så deilig at det nesten er sommer nå. Det er så grønt og fint ute. Frukttrærne står i blomst og plena er grønn og fin.

Lørdag kom Martine for å se på Melodi Grand Prix finalen. Vi pleier å se den sammen og fylle ut et poengskjema for hvert eneste land. Vi spiser godteri og drikker vin 😉 Hun overnattet til søndag og da fikk vi en koselig stund sammen, før hun reiste på jobb.

Søndag ettermiddag ba jeg inn til middag på Jar, og det var som alltid veldig koselig. Særlig nå når jeg har to barnebarn som jeg kan være sammen med. Karoline og Martine kom med familiene sine, det var bare Andreas og Tina (+ hennes to jenter), som manglet. Det er ikke lett å få til at hele familien møtes. Jeg er jo litt sammen med Andreas og gjengen når jeg er på Solbu, så det går fint .

Pia koser seg på yndlingsplassen sin ❤

Det er deilig å slappe av på sofaen mens mamsen driver på med sitt.

Ellers besøkte jeg Martine, David og Mathias mandag ettermiddag og spiste middag sammen med dem.Jeg reiser innom dem torsdag ettermiddag også, før jeg reiser til Solbu. Karoline og Emmeline skal være på Kveldsro sammen med Frode og en kamerat denne helga. «Gutta» skal jobbe på Nutsikten og da er det jo fint at jeg kan være sammen med Karoline og Emmeline mens Frode og kameraten driver på med sitt.

Jeg er fortsatt ikke på butikken og jobber, men jeg har jobbe-pc´n med meg og gjør litt kontorarbeid hver dag. Jeg har faktisk ikke lyst til å være på butikken enda, selv om smitten i Oslo nå er veldig liten. Det fungerer greit slik som jeg gjør det nå, og da trenger jeg jo ikke å være fysisk tilstede i butikken.

Pia og jeg går tur hver dag. Vi har gått på Haga Golfbane, Grini Næringspark og andre steder hvor jeg enten handler eller har lyst til å gå. Vi har gått i sol og i regn.

Det er blitt grønt og fint på Haslum Kirkegård nå. Tonje, Mie og jeg ble enige om å fornye gravplassen til mine besteforeldre og mamma`s bror med 10 nye år ❤ Hver gang jeg besøker gravplassen, tenker jeg på alle gode minnene som jeg har om dem. De var så snille og gode og så var de så utrolig glade i «småene» (som de kalte oss barnebarna) sine <3.

Nå har regnet gitt seg for denne gang og det er meldt sol og ca 20 varmegrader på Jar i dagene fremover. Pia og jeg blir ikke så lenge på Solbu denne gangen, for jeg skal hjem og stelle i hagen 🙂 Det er kanter som skal klippes, brennesle skal lukes, og det skal ryddes og lukes langs gjerdet. Det er veldig trivelig arbeid, for det blir så innmari fint etterpå.

Men først skal jeg ha noen gode og fine dager på Solbu ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: