En smak av sommer.

Pia og jeg kom til Solbu torsdag ettermiddag. Det var kaldt i været og jeg måtte ha på meg ei god, varm jakke da vi satte oss ut på verandaen i kveldinga. Piamor liker veldig godt å ligge på benken og det var godt å ha et par skinn å ligge på. 

Fredag kom Karoline og Emmeline til Kveldsro ved 15 – tida. Frode og en kamerat kom tre-fire timer seinere. Jeg reiste opp til K + E og koste med mommohjertet mitt, mens Karoline laget middag til seg og «gutta» og så fikk hun spist litt mat i fred. Det er ikke like enkelt å få gjort det, med en liten baby som er født 12. mars ❤ Jeg tok en liten prat med tvillingsøster Mie på Karibu også. Hun er der sammen med venninda si Ellen og det er alltid så koselig å være sammen med dem en liten stund.

Lørdagen opprant med sol fra skyfri himmel og varme i været. Dette er den aller første helga her oppe hvor jeg kjenner at det er sommer. Det har vært 22 grader i lufta og 10 grader i vannet. Jeg har plantet ut noen blomster og raket litt foran hytta.

Frode og Svein Erik fikset trapp til Nutsikten og jobbet litt med å støtte – og å rette opp Nutsikten. Det var så innmari fint å få ei trapp å gå i. De er så flinke, de to. Jeg er så takknemlig for alt som blir gjort for meg ❤

Gutta grillet, badet og padlet i kano, mens Karoline og jeg passet Emmeline og fikk oss en god prat. 

Det er ingenting som er så fint som å se snødekte fjell, blå himmel og et blått Buvatn. Jeg blir aldri lei den utsikten. Den er fin uansett årstid og jeg kjenner at jeg puster med magen og at roen senker seg i kroppen ❤

Det er så utrolig flott her oppe nå. Fuglene kvitrer, Pia vasser langs land, jeg koser meg med «mine» og tar meg et par glass rødvin hver kveld. Det blir litt mere grønt for hver dag som går.

Jeg kan vel ikke bedre ha det ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: