Deilige turer.

Nå begynner det å bli skikkelig grønt på Solbu. Bjørka har nesten sprunget ut og plena begynner å bli grønn. Det betyr at hodet mitt er «ullent», nesa er tett og øynene klør 😉 Det er allikevel veldig godt at det nå er sommer og at vi har noen flotte måneder foran oss.

Mandag gikk Pia og jeg en tidlig morgentur, for det var meldt ganske så varmt vær utover dagen. Vi gikk bare langs vegen og tok en avstikker ned til Buvatn. Pia vassa litt og jeg koste meg i fine-været.

Etter det hjalp jeg svigermor Bjørg litt. Jeg kjørte henne til doktor`n på Nes for hun skulle ta noen prøver. Mens hun var der, handla jeg på REMA hos Andreas og Tina og fikk skravla litt med dem. Etter det, rusla Pia og jeg en liten tur på kirkegården. Det var varmt og godt og både Pia og jeg syntes at det var en grei tur i varmen.

Jeg henta Bjørg hos legen, vi stoppa på Kjøpesenteret og på REMA igjen (Bjørg hadde noen «ærender» der) og så reiste vi hjem til Bjørg. Hun har ei skulder som venter på å gro og hun trenger derfor hjelp til endel ting. Jeg hjalp henne med å potte om et par blomster og med et par andre småting. Pia venta stille og rolig i bilen. Hun er så grei å ha med som «ventehund». Det er aldri en lyd å høre fra henne. Pia og jeg tilbrakte resten av dagen på Solbu, med bl.a. et lite godbitsøk og kos på Nutsikten.

Tirsdag gikk turen vår til Pålsbufjorden. Det begynner heldigvis å bli litt mere vann i fjorden nå, men det ser enda ut som et krater og månelandskap der. Vi gikk en fin tur langs fjorden og på veien.

Tirsdag kveld ble jeg med Andreas til Gol for å se Linnea (yngste jenta til Tina) spille fotballkamp. Det er alltid morsomt å være med på slike ting, og jeg greier aldri å være stille når jeg er heiagjeng. Men stille, det skal jo ikke en heiagjeng heller være.

Jeg hører på lydbok i stedet for å lese. Jeg har gått tilbake til Storytel, for appen til Fabel var så ustabil ei periode. Jeg aner ikke hvor mange bøker jeg har hørt på, men det er ikke få. Det går i krim, som vanlig. Da jeg kom til Solbu igjen etter Golingsturen, gikk Pia og jeg ned til Nutsikten. Pia fikk et godbitsøk eller to, mens jeg lå og koste meg med lydboka mi. Det var ikke bare boka som jeg lytta til, men også bølgeskvulp mot land. Det gir virkelig ro i sjelen.

Det er ikke lenge igjen før boka er ferdig. Nå er det veldig spennende!

Onsdag var det jeg som hadde noen «ærender» på Felleskjøpet og på Nes. Etter litt kontorarbeid, var vi på farten. Når jeg er opptatt med mine ting, koser Pia seg ute i hyttehagen. Da rusler hun ned til vannet, snuser etter reven som er her hver natt og bare ER ❤ Det er så fint å se at hun er så rolig og avslappet, for Pia kan noen ganger ha litt mye stress/uro i kroppen sin.

Etter at jeg var ferdig med handlinga mi, stoppet vi ved Svarteløken på veien mot hytta. Vi gikk derfra opp til Eivindsli, en tur vi går flere ganger hver sommer.

Det var heldigvis ikke så varmt og det var godt for både Piamin og meg.

Det går sauer her om sommeren. De som har de tre hyttene oppi her, passer nok på at grinda til enhver tid er lukket.

Det er en fin plass, dette her. Det er skiftet vinduer den siste tida og plassen blir tatt godt vare på.

En fin plass.

Vi fant en liten bekk like ved, som Pia vassa litt i. Det var nok godt å få drukket litt, også.

Pia er trøtt i dag og har sovet mye. Jeg tror nok at varmen de siste dagene har «tatt på» henne litt. Hun er jo ingen ung dame lenger, med sine 10 år og 2 mnd. Det er rart at hun er blitt så voksen, for hun har jo alltid vært den yngste av trekløveret mitt. Jeg håper at hun får være frisk og rask i hvert fall et par år til ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: