Birk, vår svømmende cocker.

Ja, tenk det. Birk svømmer og apporterer i vann. Akkurat slik som en apporterende fuglehund (jakter på fugl og småvilt) skal gjøre. For det er det en cocker er, en fuglehund.

Birk stuper uti vannet, han nøler ikke.

Det er nok mange som ikke vet det når de kjøper seg en cocker. De tror at den bare kan «surre» rundt i hagen, rusle en liten tur og så være fornøyd med det. Noen individ kan nok det, men ellers er cockeren utrolig flink når det kommer til søk – og sportrening og ellers annen trening der den kan bruke hodet sitt. Cockeren VIL trene og jobbe, da har vi en glad og fornøyd cocker i hus.

Der er pinnen. Den tar jeg med meg inn til land.

Hverken Marko eller Fant var glad i å svømme. Jeg tror at jeg kan telle på ei hånd de gangene de gjorde det. Fant sto på land og hylte når han så at noe lå i vannet, som han hadde lyst på. For å få slutt på skrikingen hans, måtte jeg ofte uti for å hente det til han. Vesle raringen vår ❤

Har`n, muttern.
Jeg tar den med inn til deg, jeg.

Ellers går det i vindusvask, luking, litt planting, besøk og tur når jeg nå er hjemme denne uka. Pia og jeg planta ut på grava til mine besteforeldre og onkel og etterpå rusla vi en fin og god tur på kirkegården. Det er så stille og fredelig der, og båndtvang hele året. Det er deilig å slippe å få fremmede hunder helt inntil.

Nå skal jeg fortsette med vindusvasken. Jeg har planer om å bli ferdig med hele huset i morgen. Det er en takknemlig jobb, for det blir så rent og pent etterpå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: