Pia, Mia og Bajas.

Det er gjengen sin, det 🙂 Bajas er et halvt år eldre enn Pia og Pia er veldig trygg og glad i Bajas. Ja, hvem er ikke det, egentlig.

De koser seg sammen, de to.

Jeg reiste fra Solbu midt på dagen tirsdag, etter litt «hyttekontor» og planlegging av en privattime. Andreas og Tina hadde planer i Drammen og trengte noen som kunne være sammen med Bajas og Mia noen timer på dagen. Det gjorde Pia og jeg med glede.

Det var litt overskya, men varmt og godt.

Det ble et aldri så lite godbitsøk på dem etter at jeg hadde gått en runde sammen med dem i «parken». Jeg kaller hagen for det, for det er ingen liten hage akkurat.

Jeg merker at Pia tyr seg til Bajas og de er veldig ofte nær hverandre, de to.

Der Bajas er, der er gjerne Pia også ❤

Mia er blitt roligere med alderen, hun er nå litt over tre år, og dermed er Pia blitt mere trygg når hun er sammen med henne. Pia er også blitt litt flinkere til å si ifra til Mia på en fin måte, at: «jeg har ikke lyst til å leke så voldsomt», og det responderer Mia veldig fint på. Jeg skal passe Mia og Bajas ei uke i sommer, og det kommer til å gå veldig fint ❤

De slapper godt av sammen, de tre.

Det er godt å kunne slappe av litt sammen.

Ellers feira vi dåpen til Emmeline på Låplassen søndag, etter at hun ble døpt i Nes Kirke.

Dette er bilde på et postkort. Enerett H. Strand, Ål, Hallingdal.

Noen gjester overnattet på Solbu, andre på Kveldsro og Karibu (hytta til søster Mie), og noen kom hjemmefra søndag. Låplassen var pynta så fint til fest og det ble en kjempeflott dag ❤

Karoline har arvet bunaden til mamma, og jeg ble så rørt da jeg så henne. Tenk at den bunaden har danset gammeldans hver onsdag i sommerhalvåret på museet i mange år (for å vise frem gammeldans til turistene), bunaden har deltatt i Norgesmesterskap i gammeldans (og vunnet 1. premie sammen med pappa`s bunad) og det var min bestefar som fikk den sydd og som ga den til mamma. Tenk at «den fine byfrua» (mamma, altså. Hun ble kalt det av damene på Nes da hun giftet seg med pappa 😦 ) kunne bli så flink i dans at hun gikk hen og vant mange mesterskap rundt omkring i Norge. Det er ganske imponerende, synes jeg.

Karoline ble også døpt i Nes Kirke og jeg henta frem mange minner fra den dagen. Jeg husker at hun var så fin og jeg var så utrolig stolt av den vesle jenta mi.

Nå skal Pia og jeg være her til torsdag formiddag, da reiser vi hjem til Jar. Vi har planer i helga og skal kose oss hjemme. Da blir det nok både kantklipping, luking og vask, tenker jeg. Akkurat som «helt normalt».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: