August allerede.

Ja, tenk det. Hver eneste mai mnd. tenker jeg at det er så utrolig deilig at sommeren er på vei. «Vosjjj», sier det bare og så er vi jammen meg kommet til august mnd. Det skjer hver eneste sommer, at ukene bare forsvinner i full fres.

Jeg har hatt liten lyst til å blogge de siste ukene. Det har vært varmt på Solbu og varmt hjemme på Jar. Med gresspollen de siste ukene i tillegg, blir tiltakslysten min sånn passe. Jeg har kost meg masse allikevel. Pia og jeg har gått turer, flest alene, men også sammen med Mia og Birk.

Jeg passet Birk i 10 dager, da Martine m. fam. var på besøk hos David`s familie i Sverige. Det er så utrolig fint å se hvor trygg og glad Pia er i Birk. På denne videoen har de langliner på, fordi det gikk sauer på veien og bak annekset. Da tør jeg ikke å ha dem løse i hagen.

Slik slapper vi av på Solbu. Birk i fanget mitt og Pia i senga si. Den er hun innmari glad i.

Birk elsker å trene, gå turer og å apportere i vann. Det ble noen fine turer den tida han var sammen med Pia og meg.

Birk er ganske nysgjerrig av seg og her ser han på sauene som går på veien utenfor Solbu.

Det er kos å sitte ute i Nutsikten og kose seg en sein kveld.

Når vi er hjemme på Jar, går Pia og jeg veldig ofte tur i Maridalen. Der gikk vi mange turer sammen med Fant og Ebbie. Hvor vi før gikk alene, er stiene nå tilrettelagt for syklister.

Gamle sviller som lå over bekkefar, er erstattet med nye bruer. Det er blitt fint å gå der da. Det som er blitt litt slitsomt nå, er at syklistene har en tendens til å komme i full fres. Det blir mye kikking både foran meg og bak meg, for å sjekke om det plutselig dukker opp noen på sykkel. Noen syklister er flinke til å rope at de kommer, mens andre er der bare helt plutselig.

Kos hjemme på Jar.

Mia har gått turer sammen med oss innimellom og nå passer jeg henne ei uke. Andreas, Tina + jentene hennes har ei vel fortjent ukes ferie. Det er ikke lett å ta fri fra butikken, men nå er Arne «stedfortreder»,

Ellers er hele familien lei seg, denne sommeren også. For to år siden døde Fanterampen min, i fjor døde Ebbie og 12. juli måtte vår bestevenn Bajas få slippe ❤

Så usigelig vondt og for et tomrom som han etterlater seg. Særlig gjelder jo det for Tina, Elina og Linnea, men også for alle oss som var så heldige å få bli kjent med han.

Verdens fineste og snilleste Bajas ❤

Miamor har mistet sin bestevenn ❤ Bajas bodde for det meste sammen med Andreas og Mia på Låplassen de siste to årene.

Pia ble også veldig trygg på Bajas og veldig glad i han.

Bajas skulle alltid ligge så nærme som mulig.

Bajas elsket vann og sprang så fort som han bare kunne, når han skjønte at han var i nærheten av ett.

Tvillingsøster Mie og jeg har gått noen turer sammen i sommer. Her er vi på tur til Nordre Jernbutjønne.

Jeg var med Martine m. fam. til Langedrag og vi koste oss veldig der. Det var heldigvis ikke så veldig varmt den dagen. Utsikten er det ingenting å si på

Det jeg ikke likte, var å se den gamle tamme ulven som satt og sto helt alene i innhegningen sin. Den så så utrolig trist ut, stakkars. Jeg er ikke glad i at vi holder ville dyr i fangenskap, hverken ulv, elg, reinsdyr, bjørn eller gaupe. De skal springe fritt og leve livet slik det er ment at de skal gjøre.

Så trist og jeg begynte selvsagt å gråte, da jeg så den.

Pia og jeg har gått flere fine turer langs Pålsbufjorden og Tunhovdfjorden. Den siste turen var lørdag, før regnet satte inn.

Det er fortsatt lite vann i fjorden, i forhold til i fjor. De holder det på minimum vannstand (selvsagt), og det er bare regn som kan fylle fjorden opp noe mere.

Ellers har jeg satt opp et valpekurs og et «best hver-dag» kurs på Låplassen. De starter siste uka i august. Plassene ble fylt opp på et par dager. Jeg har tatt inn et par ekstra deltagere på valpekurset, og Tina skal bli med som hjelpe – instruktør. Da kan vi dele gruppa i to og da fungerer det veldig bra med 8 og ikke 6 deltagere.

I dag, tirsdag, har vi gått tur i Maridalen. Jeg går med en og en, fordi Mia er midt i den verste løpetida si. Da kan hun være litt kranglete og det er fint å bare ha henne å ta hensyn til. Pia liker også å gå tur alene, for hun er litt usikker på Mia for øyeblikket. Da gjør vi det slik, da 😉

I ettermiddag skal jeg på besøk til Mathias m. fam. og torsdag skal jeg besøke Emmeline. Det er ei stund siden jeg så henne sist, og jeg ser at hun har strukket seg. Mommohjertet er snart 5 mnd. gammel og tida flyr ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: