Turer og pass….

Pia og jeg hadde noen fine dager på Jar forrige uke. Vi gikk turer på Haslum Kirkegård, for der steller jeg grava vår.

Vi gikk flere turer i Maridalen og det var kjempekoselig. Det er mye spennende som dukker opp og fint å gå langs Maridalsvannet. Der det er lov, selvsagt.

Det er blitt litt pass av Mia de siste ukene. Sist helg passet jeg henne enda en gang, da Andreas og Tina m. familie, skulle reise bort et par dager sammen. Jeg passet Mia på Solbu (sammen med Piamin) ….

…. mens Arne passet Elli på Låplassen. Jeg «overtok» Elli fra søndag til mandag, for Arne måtte reise hjem til Jar søndag kveld. Det var en sliten Ellimor som var sammen med meg på Låplassen søndag kveld.

Hun hadde nemlig vært på langtur med Arne til Grågalten søndag og kost seg masse. Jeg vet egentlig ikke hvem som hadde kost seg mest, jeg. Arne savner nok å ha med seg Ebbie på tur, for hun var jo pappa`s jente ❤ Så snill og god, men jammen meg er Elli det også ❤ Det blir nok flere turer på de fremover.

Mia går dessverre ikke så godt sammen med andre hunder. Jeg må holde dem atskilt, ellers kan det bli skikkelig krangling. Mia er snill og god, men hun har et ressursforsvar som er utrolig sterkt, stakkars. Hun er også litt engstelig av seg, derfor blir det litt «ordning» når hun er sammen med oss. Hun er veldig glad i mommo`n sin i hvert fall og jeg er veldig glad i henne ❤

Nå er Pia og jeg igjen på Solbu og her går det i turer, jobbing og forberedelser til to kurs som starter opp neste uke og utsendelse av teoretisk lekse, fakturaer og annen info. I tillegg hadde jeg en privattime mandag, og det var veldig trivelig.

Nå er det sensommer, og litt kaldere på natta. Det er deilig, for da blir søvnen litt bedre. Men jammen meg var det varmt å gå tur tirsdag ettermiddag. Pia og jeg gikk langs Buvatn og koste oss. Jeg plukket siste rest av multer og blåbær og Pia snuste og rusla litt rundt.

Det er mindre sauer på Buvassbrenna nå, heldigvis. Det er jo så mange som er kjørt ihjel, så kanskje de er blitt henta litt tidlig ned til gårdene igjen. Det er omtrent like mange dyr som er blitt tatt av ulv mellom Nes og Flå, som det er blitt kjørt i hjel på vegen fra Rukke til Tunhovd.

Det er fellingstillatelse på ulven, og kanskje vi skulle ha gjort noe med trafikken forbi Solbu også? Hva med å få ei fartsgrense på 60 km/t når sauene er på beite her oppe? Nå blir det mørkt ved 22 – tida om kvelden og sauene er vanskelig å få øye på. Med den farten som bilene og lastebilene har forbi her, kan det lett skje ulykker.

Nå kommer Andreas for å hjelpe meg litt med å fylle på kjølevæske og sjekke olja på bilen min, og det blir det godt å få orden på. Lampene har lyst litt for lenge, nemlig 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: