Øyvatn.

Onsdag, etter kontorarbeid og hundeskole-jobb, reiste Pia og jeg til Liaset. Målet for dagen var Øyvatn. Det er lenge siden jeg har vært der på sommertid nå og jeg hadde ikke gått dit fra Liaset. Det er den samme fine stien som går til Grågalten, men stien til Øyvatn bøyer av til høgre like etter Flåmyra.

Det regna lett og det var deilig med bare 9 grader i lufta. Jeg hadde heldigvis tatt med meg både skjerf, fingerlause og lue, og de måtte på da Pia og jeg kom til Øyvatn. Det var friskt og godt.

Jeg hadde tenkt å spise nista mi der, men fant ikke en plass som jeg var fornøyd med. Da tenkte jeg at det blei nok ei rå med å finne en plass på tilbakevegen. Men det gjorde det faktisk ikke 😉 Jeg møtte flere sauer på stien, og da går jo Pia og jeg alltid litt rundt dem. Jeg er blitt jaget noen ganger og jeg har den største respekt for å gå rett på dem. Nistematen ble derfor spist i bilen på vei til Solbu igjen. Det var utrolig deilig å kjenne at det var litt kaldere ute og at formen min kommer seg. Nå er det ikke pollen her og da blir hodet og kropp mye lettere. Herlig 🙂

Pia elsker å ligge ute på verandaen på benken og holde øye med vegen og med jordet på Brenna. Det er gjerne noen sauer der, eller så ligger hun bare å koser seg og slapper av på skinnet sitt.

Ellers har jeg begynt å strikke litt igjen, og det er sokker som har vært gjengangeren nå. Jeg bruker opp restegarnet som ligger i kurven og det blir nok noen unger som blir «prakka på» noen av disse 😉 Ja, og så er det et par fingerlause som mangler en tommel som jeg må bli ferdig med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: