Birk på besøk.

Birk var på besøk forrige uke, og da var vi litt på Jar men mest på Solbu. Jeg hadde kurs tre kvelder og da kunne vi ikke være på Jar så mange dagene. Birk har sin yndlingsplass på trappa ved vaskerommet. Der har han utsikt til naboene, og kan følge med på det som skjer der.

På Solbu har han utkikksposten sin på trappa og der er det lettere å følge med.

Vi gikk turer hver dag og koste oss sammen. De er så gode venner, Pia og Birk. Det er aldri noe tull mellom dem og Pia er så avslappet og glad når Birk er sammen med oss. Men, hun synes det er greit når han reiser igjen, for da blir det mere lek og moro på henne. Birk har en tendens til å ta over leken og da gir Pia seg veldig fort.

Birk trener vann-apport og det er noe som han er kjempeglad i. Da svømmer han som en liten sel og apporterer det som blir kastet ut i vannet. Jeg trener på avlevering i hånda nå, pluss at han skal vente på fri-signal fra meg, før han får springe ut i vannet.

Birk er også veldig glad i å spise blåbær og tyttebær selv, og disse dagene plukket han noen på hver eneste tur som vi gikk. Pia skjønner ikke hva som er vitsen med det, for hun synes ikke at det smaker noe godt 😉

Fine Birk, som holder seg nærme og som kommer på innkalling. Han jobber for godbiter i skogen og er veldig «på`n» der også. Det er utrolig deilig.

Det er fortsatt fine farger i fjellet, med de begynner å blekne nå. Løvet er gult og naturen gjør seg klar til vinter, kulde og snø.

Pia koser seg også på Solbu. Hun liker godt å være ute alene og legger seg gjerne ned for å slappe av litt.

Vi reiste til Jar en tur søndag til mandag. Birk skulle hjem til Vøyenenga igjen. Jeg hadde opprinnelig tenkt å reise hjem fredag eller lørdag, men så kom Mie og ei venninde til Karibu og da tilbrakte jeg lørdagen sammen med dem. Jeg inviterte Martine og Karoline med fam. til middag søndag og det var veldig koselig å samle dem igjen.

Arne og Karoline jobba hele søndagen, derfor manglet de dessverre. Jeg fikk allikevel hilst på Karoline (og Emmeline, selvsagt) mandag formiddag før jeg reiste til Solbu igjen. Det var kjempekoselig ❤

Birk tok en siste kos og lek ute i hagen på Jar, før han ble med Martine, David og Mathias hjem. Mathias var så glad for å se Birk igjen og det var helt rørende å se. Birk var ikke mindre glad 🙂

Denne uka avslutter jeg to kurs og har 4. kurskveld på det siste kurset som går. Det er litt rart å ikke skulle se deltagerne og hundene igjen, for vi har jo «jobba» sammen i 6 uker. Jeg kommer til å sette opp noen «drop-in-treninger» fremover når jeg har mulighet til det, men da blir det når det passer for meg. Det er litt deilig å kunne planlegge ukene litt selv fremover og være litt lengre perioder på Jar.

Siste kurskveld går deltagerne en liten bane. Her må de utføre en øvelse ved hvert skilt og gå fint i bånd mellom skiltene. Øvelsene består i det som vi har trent på de fem første gangene, og det er utrolig morsomt å se hvor langt deltagerne er kommet med hundene sine.

Tirsdag var det fint å holde kurs, resten av uka er det meldt regn. Det er godt at kursene bare varer ca 1,5 time, så blir vi vel ikke altfor våte etter endt trening.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: