Tur til Åsen.

Åsen ligger i dalsida ved Pålsbufjorden, mot Hallgrimsfjell. Jeg har aldri tatt meg tid til å kjøre opp til Åsen og Lian, men onsdag tok jeg turen. Veien er smal og det ligger noen fine gamle gårder der + noen hytter. Jeg så at det var merket en sti til Hallgrimsfjell fra veien og jammen meg skal Pia og jeg gå tur der en dag.

Jeg parkerte i en sving nede i bakken og så gikk vi opp til Åsen. Det er ingenting å si på utsikten, i hvert fall. Her er det et vidt utsyn som nesten tar pusten fra en.

Det var mørke skyer på himmelen, men regnet holdt seg borte. Det var så stille og rolig, jeg hørte kun lyden av en mann som drev med vedhugging.

Pia og jeg rusler avgårde i vårt eget tempo. Vi har det ikke bråttom når vi går på tur. Pia snuser litt her og der, jeg ser på utsikten, vi finner en liten sti som vi følger litt og slik holder vi på.

Nå reiser jeg til Nes for å hente Mia. Hun skal være sammen med Pia og meg på Solbu i helga, for Andreas og TIna skal i bryllup. Arne skal jobbe på REMA og han skal passe Balto og Buffy på Låplassen. Elli, som har løpetid, er sammen med ungene til Tina i helga. Det er ikke like enkelt å komme seg avgårde når det er 4 hunder som skal plasseres bort, men vi greier å få det til 😉

Bildet er fra juni, noen dager før Bajas dessverre måtte forlate oss. Han blir aldri glemt, gullgutten ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: