Høst på Jar og på Solbu.

Forrige helg var jeg på Jar og vi hadde besøk av Elina og Linnea. Det ble ei veldig koselig helg. Det var fint med litt liv i huset igjen 🙂 De er så enkle å ha med å gjøre, de er snille og greie. Fredagskveld spiste vi taco og lørdag ble det sushi som Arne henta på veien hjem fra jobb rundt 20 – tida.

Mens jentene var på Sandvika Storsenter lørdag, gikk Pia og jeg en tur på Haslum Kirkegård. Det var så fint der, som alltid. Det er båndtvang hele året på kirkegården og vi blir derfor ikke overrumpla av løse hunder som bare «er så snille, så». Joda, det er Pia også det, men hun liker ikke å måtte hilse på fremmede hunder, som kommer springende mot oss.

Det er veldig fint å gå tur i nabolaget også.

– men så er det vel ingenting som er så koselig som å trille Emmeline på tur. Det er mange flotte turveier der Karoline bor. Vi hadde med oss nistemat og drikke og fant en benk å sitte på mens skravla gikk.

Onsdag reiste Pia og jeg til Solbu igjen. Det var kaldt da vi kom opp og jeg måtte hente ved og fyre opp i ovnen på kjøkkenet. Pia fikk et godbitsøk ute mens jeg pakka ut og så koste vi oss inne resten av kvelden. Bare avbrutt av et par lufteturer i hagen.

Torsdag gikk Pia og jeg en tur rundt hytta, opp til Kveldsro og litt rundt omkring i skogen, før vi gikk til Solbu igjen. På kvelden hadde jeg siste kurskveld på Låplassen, så nå er jeg ferdig med to mnds. kurs for denne gang. Nå kan jeg planlegge min egen tid litt mere, og det skal bli fint.

Fredag reiste vi til Jar igjen. I dag er det lørdag og jeg skal passe vesle Mathias noen timer. Det blir koselig. Jeg har kjøpt litt lørdagsgodt til oss, så vi skal nok greie å kose oss.

Jeg har lyst til å sette opp et kurs neste vår og høst som går litt mere i dybden av hundetrening. Mere teori og praktisk trening, som deltagerne må ta mye mere del i selv. Planleggingen er i gang, og det er morsomt å legge opp et kurs hvor jeg kan få bruk for mye mere av det jeg kan. Jeg tenker at det blir litt mere som da jeg var lærer ved Innlandet Hundesenter sin hundetrenerutdannelse (2017 – 2019), men at dette kurset vil gå over fire helger. Jeg laget mitt eget kursopplegg da også, og jeg kan kanskje bruke endel av det som vi elevene og jeg gikk gjennom da.

Jeg jobber med ei ny hjemmeside til det kurse, bla.

Nå skal jeg lufte Piamin for hun blir noen timer alene når jeg er hos Mathias. Pia er ikke så veldig glad i barn og har det bedre hjemme alene når jeg skal dit. Hun ville nok aller helst ha blitt med meg i bilen, men det blir litt for lenge å være i et bilbur. Da kan hun heller passe på huset og så kan vi kose oss når jeg kommer hjem seinere utpå kvelden ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: