Haga Golfbane og Kolsåstoppen.

Pia og jeg gikk en fin tur på Haga Golfbane her om dagen. Det var nydelig høstvær og nesten sommerlig temperatur.

Vi møtte et par løse hunder, men de kom heldigvis ikke på «besøk» til Pia. Hun er snill og god, men hun trenger litt tid på å bli kjent med nye hunder. Derfor passer det best at de ikke kommer helt inntil oss, når vi er ute på tur.

Fredag passet jeg Mathias noen timer fra morgenen av. Jeg reiste fra Jar ved 06.20 tida for å slippe å sitte i kø. Nå er det ikke så mye kø den veien som jeg skulle (ut av Bærum), men jeg var nå klar til å reise da. Jeg hadde egentlig tenkt å gå tur med Pia på Jar før vi reiste, men så kom jeg på at vi heller kunne gå tur på Vøyenenga. Martine m. fam. bor ikke så langt fra Skui Gård og det var der Pia og jeg gikk.

Det var isende kaldt og vi gikk fort for å holde varmen. Det var en utrolig utsikt til Kolsåstoppen og flott med masse lys og en himmel som var både rosa og lilla. Det ble ikke så fine mobilbilder av det, dessverre.

Jeg tok med meg Birk hjem til Jar, for at Martine m. fam. skulle få litt fri fra lillebror Birk. Både Mathias og David var forkjøla, de hadde feber og hosta ganske mye, og da var det godt at lillebror ble med Pia og meg ❤

Vi koste oss litt i hagen på ettermiddagen og trente litt. Pia er en racer til å tigge goddis, og hun er vanskelig ikke å se da 😉

De ble trøtte utpå kvelden. Begge to sov godt og jeg koste meg med film på mac`n, et par glass rødvin og bittelitt (jeg lover) potetgull.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: