Drop-in trening, tur og bestefar.

Pia og jeg reiste til Solbu igjen onsdag, fordi jeg hadde invitert til tur og trening på Nes. Det var 10 hunder og eiere som møtte opp og det var kjempekos at vi ble så mange. Pia koste seg og var utrolig flink. Hun brummet litt med en gang (som vanlig), men så ble hun trygg og glad og gjorde alt som jeg ba henne om. Hun har nok savnet det å være sammen med hunder på trening, tror jeg.

Fredag gikk vi en tur på veien i retning Nes. Det ligger en grunnmur litt inn fra vegen som ble støpt for mange herrens år siden. Den er grodd igjen og noe av forskalingen sitter også igjen. Jeg lurer på hva som skjedde og hvorfor hytta aldri ble satt opp?

Det er litt morsomt å se og tankene mine går til hva som var planlagt i de forskjellige «rommene » som er delt opp i grunnmuren. Jeg er jo så utrolig nysgjerrig på nettopp slike ting 😊

Vi hadde følge på turen av en hakkespett, og Pia fulgte ivrig med på den.

Det er så fint nå. Det er kaldt på natta og da fryser myrer og vann til.

Vi gikk fra veien og ned til Buvatn. Det går en sti som vi pleier å bruke og det er sjelden at vi møter noen der.

Pia synes det var deilig å rusle litt, snuse og bare å «være».

I Hallingdølen sto det om Nesbyen Hornmusikklag som feirer 130 år. Pappa spilte der, jeg deltok der noen år og bestefar (han Tor, som han ble kalt på folkemunne på Nes) var med helt til han ble gammel og ikke orket å spille mere. Se på det fine bildet av bestefar, da. Han står med sida til bak tromma og holder kornetten sin i et så fint grep.

Han døde da jeg var 14 år gammel og det var så utrolig trist, husker jeg. Jeg var så glad i han ❤ Bestefar var så lun og god og han hadde så godt humør. Han bodde i huset til tante, og kom ned til oss hver eneste ettermiddag. Vi var også med han ute og dro slipesteinen og han sykla med oss bakpå, når han skulle noen ærender opp i Nes. Jeg har så mange gode minner å tenke tilbake på. Det var i hvert fall veldig morsomt å se dette bildet igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: