Lenge siden sist…

…. men vi har ikke kjeda oss, Piamin og jeg ❤

For et par ukers tid siden, var vi hjemme på Jar. Der var det nesten sommer faktisk og rosebuska blomstra og den hadde flere knopper.

Vi gikk en tur på Haslum Kirkegård en dag og en tur på Øvrevoll Galoppbane.

Vi koser oss alltid ute på kvelden. Enten etter at vi har gått en kveldstur eller bare for litt godbitsøk og enkel trening.

Julekakatusen blomster litt for tidlig i år, men det gjør ingenting. Den er utrolig flott synes jeg, men det er tungt å bære disse flotte blomstene.

Det var et par dager det var vinter på fjellet.

Nå er det bare glatt og vått og litt snø som ligger igjen i skogen.

Jeg måkte litt snø for første gang denne vinteren, og vi koste oss ute et par kvelder.

Jeg har hatt det jeg kaller miljøtrening (tur og enkel trening) i regi av Nesbyen Hundeskole et par torsdager og det har vært kjempefint oppmøte. 10-12 hunder har deltatt og forhåpentligvis kost seg.

Jeg har også laget ei gruppe for oss som vil trene til Kl. 1 i lydighet. Der var vi 12 stykker som møtte opp første gang forrige onsdag og det var kjempemorsomt å ha noen å trene sammen med. Pia er jo den eldste da, men hun er så flink og glad. Jeg tror at hun har savnet å trene med andre hunder, for hun koste seg virkelig. Hvorfor jeg har kalt det for «treningsgruppe i LP kl.1, er fordi vi da har et mål å trene mot. Da vet vi hva vi kan trene på, og da er det lettere å være fokusert og motivert. Ingen bilder ble tatt, da. Det glemte jeg helt bort.

Jeg henta Mia fredag på Låplassen for hun skulle være sammen med oss i helga. Jeg hadde tenkt at vi skulle gå en tur v. Tunhovdfjorden, men det gikk absolutt ikke. Det var den dagen at uværet virkelig slo til på Nes og på fjellet. Busker vaiet i vinden ved siden av vegen, det lå et par busker midt i vegen og det var utrolig mange rotvelt og busker som lå på kryss og tvers overalt. Det var skikkelig ekkelt.

Alle bildene er tatt fra bilvinduet. Det er kanskje ikke så godt å se, men dette var bare noen få av de buskene som hadde velta. Det var helt utrolig å se ødeleggelsene og skikkelig ekkelt. Jeg ble faktisk litt skremt av hvordan naturkreftene kan herje,

Vi hadde faktisk strøm på Solbu til ved 16 – tida fredag, men da ble den forte. Vi var heldige og fikk den igjen utpå kvelden. Noen hytter ved Pålsbu hadde faktisk ikke strøm søndag kveld engang, og Jokern på Tunhovd måtte holde stengt endel timer.

Svigermor som bor i Rukkedalen har bare halv strømkrets og noen ganger ingen strøm inn i huset mandag. Det er ikke nok til å varme varmtvann og å holde huset varmt, derfor har hun reist til Oslo for å bo hos datteren sin noen dager. Jeg håper at hun får igjen strømmen ganske så fort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: