Noen kjedelige dager…

Jeg har vært forkjøla ei ukes tid. Jeg merka det tirsdag i forrige uke etter privattimen som jeg hadde i Maridalen. Da jeg kom hjem hadde jeg fått litt «frost» i meg og lå for det meste i loftstua med Pia som varmepute.

Natt til onsdag sov jeg dårlig (noe som egentlig ikke er unormalt for meg), men jeg merket at jeg hadde fått vondt i halsen og at jeg var litt tung i hodet da jeg sto opp. Jeg skjønte med en gang hva som var i emning ;-( Det verste jeg vet er å være sjuk, for jeg MÅ jo bare være ute hver eneste dag, hele året (hvis ikke det er altfor kaldt for Piamin). Jeg hadde vært barnevakt for Mathias noen dager før, og han var litt forkjøla. På en måte var det greit å få forkjølelsen nå, for da er jeg ferdig med den. Jeg har ikke vært forkjøla på sikkert tre år, så da var det min tur nå.

Forrige torsdag reiste Piamin og jeg til Nes, for jeg hadde avtalt trening med LP1- gjengen på kvelden. Den måtte jeg dessverre melde avbud til. Jeg var tett i nesa og hodet, slapp og i dårlig form, jeg hadde skikkelige hostekuler, men ingen feber. Det har jeg ikke hatt, ei heller problemer med de nedre luftveier.

Det er kaldt og «godt» på Buvatn nå.

Jeg har isolert meg på Solbu, slik at Andreas og Tina, Arne og resten av familien ikke skal bli smitta av meg. Andreas har vært så snill og handla for meg og det har vært så fint. I dag, tirsdag, er jeg mye bedre og nå er det bare hosten som plager meg. Jeg er litt snørrete i nesa enda, men det blir bedre for hver dag som går. Jeg måtte også stå over «tur og trening» (som jeg er instruktør for) tirsdag kveld, for det ble nok for kaldt for meg og Pia + at jeg hoster ved anstrengelser. Det var heldigvis noen som ville gå allikevel, uten at jeg ble med. Det er jeg så utrolig glad for! Vi trenger et godt hundemiljø på Nes.

I morgen, onsdag, skal Pia og jeg reise til Jar igjen. Det blir bra. Her på Solbu har det vært veldig kaldt de siste dagene (minus 15 – 20 grader) og Pia greier ikke å være ute da. I og med at jeg har vært i dårlig form også, har det ikke blitt noen turer på oss. Pia går på tre bein etter et minutt ute og da sier det seg selv at det blir noen kjedelige dager for henne. Slik blir det bare noen ganger. Hadde jeg bare vært i form, kunne vi jo ha trent både smeller og triks inne, men nå ble det maaange hviledager på henne i stedet for.

Jeg gleder meg til vi skal til Jar nå, for der er det ikke så kaldt. Da skal vi gå turer på Haga Golfbane, i nærområdet, på Bekkestua (mijljøtrening er så utrolig slitsomt for de fir-beinte, og veldig koselig for meg) og på Haslum Kirkegård. Jeg skal pynte litt på grava der nå, slik at det er fint i advents-tida ❤

Ellers blir det en helt spesiell dag for Pia, meg og familien tordag ❤ Jeg er så spent, men mest utrolig glad for det som da skjer. Jeg sitter her med tårer i øynene og er utrolig takknemlig. Det som er veldig vondt å tenke på, er at min glede dessverre er andres sorg ❤ Kanskje er vi takknemlige på hver vår måte allikevel? Jeg håper så inderlig det ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: