VELKOMMEN TIL OSS, ANTON.

Anton, en engelsk cocker spaniel gutt på 7 mnd. Velkommen til oss ❤

Da Fant og Ebbie døde, hadde jeg ingen planer om at Pia skulle få et nytt «søsken». Jeg tenkte at vi to skulle bli gamle damer sammen, og at vi skulle rusle på og kose oss med det. Pia blir 11 år i mars mnd. Så kom Birk inn i familien og jeg så at Pia likte veldig godt å være sammen med han. Hun hadde jo vokst opp med Fant og var godt kjent med kroppspråk og hans vennlige vesen mot henne.

Jeg hadde tenkt at jeg skulle «låne» noen av ungenes/Tinas hunder når Pia en gang ble borte og slo meg til ro med det. I høst har jeg tenkt litt anderledes og tenkt mye på å anskaffe meg et nytt familiemedlem. Jeg er jo veldig glad i cockeren, en liten hund som kan brukes til alt. Som elsker å gå tur, å gå spor og å trene både triks og lydighet, og som greier å ha en hviledag eller to innimellom. Jeg hadde også tenkt på en cocker som trengte et nytt hjem, akkurat som med Ebbie da hun kom til oss.

Forrige torsdag kveld var Pia og jeg på Solbu og jeg kikka så vidt inn på en cockerside på facebook. DA så jeg det, søteste Anton som ønsket seg et nytt hjem. Eierne var dessverre blitt syke og de ønsket at han skulle komme til et godt, nytt hjem. Det står så stor respekt av et slikt valg, å sette Anton sine behov først, for de er jo så inderlig glad i gullgutten sin ❤

Det var noe med annonsen og bildene av Anton som traff meg rett i hjertet. Jeg ringte til Martine og ba henne også om å se på Anton. Hun og David ble i «fyr og flamme» og vi ble enige om at jeg skulle sende en mail og fortelle om oss og Pia og Birk. Jeg ville ikke forhaste meg, jeg blir jo fort litt impulsiv, og bestemte meg for å skrive mailen fredag. Da fredagen kom, fant jeg ikke annonsen igjen og jeg ble så utrolig skuffa. Hadde Anton allerede fått et nytt hjem? Jeg ringte igjen til Martine og vi ble enige om at hun skulle skrive et lite innlegg i f.b.gruppa og spørre om han fortsatt var «ledig». Vi fikk svar fra mamma Cecilie at vi bare måtte sende mail til dem og så skulle de kikke på den. Kort fortalt, fredag kveld fikk vi den gledelige beskjeden om at vi kunne få overta gullgutten deres ❤ Gjett om det ble glede i hjemmene våre ❤

Tordag formiddag reiste Martine og jeg til Anton m. familie. Vi ble møtt av en glad og kosete Anton, og vi ble tatt veldig godt i mot. Vi var der vel et par timer, skrev kontrakt og reiste hjem til Jar med en Anton som satt stille og fint i bilburet sitt.

Det var vanskelig å reise fra familien som hadde tatt så godt vare på Anton og gitt han en så utrolig flott start på livet sitt ❤ Han har deltatt på valpekurs og er godt vant til andre hunder. Det har vært noen vanskelige dager for dem. Jeg er full av respekt for valget som de måtte ta ❤ Vi skal sende bilder og filmer av han og oppdatere dem så ofte som vi kan. Tusen, tusen takk for at vi ble valgt som et nytt hjem for Anton.

Pia er flink til å ta i mot nye hunder, men hun må sette seg litt i respekt med en gang. Hun er ikke ufin, bare sier tydelig i fra at hun ikke ønsker nærkontakt før hun bestemmer det selv. Det taklet Anton veldig fint, for han er kjempeflink med språket sitt. Vi gikk en liten tur med Martine på Øvrevoll før vi reiste til Jar igjen. Der fikk Anton sitt første møte med sitt nye hjem ❤

Anton gikk inn i huset som om han hadde vært hos oss mange ganger før. Så trygg og glad og veldig tillitsfull. De fikk en dentastix hver og koste seg med den.

Da jeg laget middag la han seg og slappet av. Han har en veldig god «av og på-knapp».

De lekte endel i hagen på ettermiddagen og utpå kveldinga. De fikk et lite godbitsøk før vi skulle legge oss, og de var ganske så trøtte begge to. Det hadde vært en begivenhetsrik dag for dem begge.

Anton har spist maten sin og vært veldig snill og god. Første natta sov han ved siden av meg. Jeg har en sofa ved siden av senga og der lå han for det meste. Jeg fikk et par susser utpå natta, veldig forsiktig, før han la seg og sovna igjen. Jeg hadde satt kurven hans ved siden av senga mi, og der lå han litt innimellom. Han var blid og glad da vi sto opp.

Pia har invitert til lek i dag. Hun bukker og logrer og lar han hoppe og sprette rundt seg. Akkurat slik som hun gjør med Birk. Jeg synes at hun er veldig flink, jeg. Vi gikk en tur på Haslum Kirkegård i dag og det gikk så fint med de to. De snuste på de samme flekkene…..

……. og de gikk så fint ved siden av hverandre. En liten sitt/bli ble det også, pluss å belønne for hver gang Anton frivillig tok kontakt.

Ellers har vi trent på håndtarget i dag og i kveld skal vi trene litt på et par triks, tenkte jeg. Anton oppfatter fort og er veldig glad i godbiter, så dette blir bra.

Pia synes at senga til Anton var veldig god, og okkuperte den litt torsdag kveld. Det syntes Anton var helt greit, for da kunne jo han ligge ved beina mine ❤

Lørdag skal vi en tur til Martine, David, Mathias og Birk. Det blir spennende. Birk og Anton skal gå en liten tur sammen først, før Anton skal få hilse på Mathias, David og hjemmet deres. Da skal Birk vente litt i bilen, før de møtes inne. De er så like, Anton og Birk. De er veldig glade i å leke og hopper og spretter rundt. Fineste guttene ❤

Det var en liten presentasjon av Anton, vårt nye familiemedlem. Vi skal få mange flotte opplevelsesr sammen og jeg gleder meg til mange år sammen med deg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: