God romjul.

Jula går sin gang. Vi har vært i juleselskap og vi har holdt et juleselskap. Det ble dessverre litt amputert i år, men vi koste oss veldig vi som kunne møtes.

En trøtt, liten Anton.

Pia og Anton har fått noen fine turer inimellom, og ellers trent litt og kost seg ute i hagen. Vi har vært på kirkegården og tent lys og pynta litt der, noe som vi gjør hver gang jeg er hjemme på Jar. Det var utrolig «rart» å se så mange som var på gravene sine vesle julaften, men veldig fint også. Det går så greit å gå tur med Pia og Anton sammen, for de reagerer hverken på unger, voksne eller hunder. Pia er den som er mest nysgjerring på andre hunder, men hun står bare stille og ser på dem.

2. juledag gikk vi fra Granfos Næringspark til Lysaker. Det er opprinnelig et gammelt industriområde, men nå er det ikke mye igjen av det, dessverre. Noe er heldigvis bevart.

Det er opparbeidet flotte stier langs begge sidene av Lysakerelva, som går fra Lysaker til Røa. Vi skal gå en tur der om ikke så lenge, men akkurat nå er det litt for glatt å gå der.

Det er alltid godt å bære noe på tur, men det må graves ned etter en liten stund 🙂

Såååå trøtt ble en liten gutt etter turen og mye å snuse på. Da tok han seg ei god pause i loftstua, før han var klar igjen 🙂

Jeg har i veldig mange år gitt penger til Kirkens Bymisjon hver måned. Det er veldig koselig å få en liten melding fra dem, ved året slutt.

3. dag reiste Arne tidlig på arbeid, som vanlig kl. 04.45. Det nytter ikke å hvile på laurbæra når en driver dagligvarebutikk i dag. Det går døgnet rundt, ukedager som helligdager. Det ble en stille morgenstund på oss, for Pia og Anton sov til 08.30. Jeg tror at de var litt slitne etter noen fine juledager 🙂 Jeg rydda litt, satte på en klesvask, hundene lufta seg litt i hagen og jeg lot «kontorarbeid være kontorarbeid». Det får bli en kontordag 4. dag 😉

Vi pakket oss ut i bilen og reiste til Haslum. Jeg parkerte på kirkegården og så gikk vi en times tid rundt kirkegården. Det er opparbeidet en fin tursti og det var strødd og ikke glatt å gå. Det var bra, for jeg hadde glemt igjen piggskoene mine hjemme.

Anton vil veldig gjerne leike med Pia inne, men det får han ikke lov til. Nå er han blitt veldig flink til å kunne ligge i ro ved siden av henne og ikke innby til leik da. Han er jo så hoppende glad, gullgutten vår ❤

Det har dessverre ikke blitt noen ordentlig trening disse siste dagene. Vi har trent litt, men treningen har ikke vært planlagt. Det blir som oftest ikke noen god trening ut av det, men hundene får brukt hodene sine i hvert fall. Det er jo det viktigste.

Anton skal få seg en klipp og skikkelig stell på nyåret, når David har litt bedre tid. Han fikk penger til et stellebord til Birk og Anton i julepresang, så nå blir det lettere å stelle dem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: