«Eggehue».

Uffja…. tirsdag ble det «eggehue» på meg. Jeg er allergisk mot egg, og jeg får migrene hvis jeg skulle få i meg litt av det. Hvis jeg gjør det og blir dårlig, sier familien min at: «nå har mamma fått eggehue». 😉

Mandag kveld spiste jeg ei heimelaga medisterkake og jeg glemte faktisk at det var egg i den. Helt utrolig, for det var jeg som hadde laget dem til jul (for at andre skulle kose seg med dem). Jeg merket det med en gang og fikk tatt noen smertestillende tabletter ganske så fort. Det er viktig, for da kan jeg kanskje stoppe anfallet, før det blir for ille.

Pia, Anton og jeg gikk for å legge oss litt tidlig mandag, men først slappet jeg av litt i loftstua. Anton holdt meg med selskap, mens Pia gikk og la seg i senga.

Det ble litt dårlig søvn på meg, og tirsdag våkna jeg med øyne som var «grodd» igjen og et hode som var ganske så bankende, ullent og tungt. Jaja…. jeg kan ikke skylde på andre enn meg selv.

Planene mine for dagen ble derfor ikke som jeg hadde tenkt meg. Pia og Anton fikk ingen tur, men jeg greide heldigvis å jobbe litt med kontorarbeidet mitt. Det er noen ting som må være på plass før nyttår.

Det er veldig greit å ha en liten «hundehage» hvor Pia og Anton kan lufte seg uten at jeg trenger å passe på dem. Jeg har et bord og et par stoler som jeg har stående ute på vinteren også, for jeg sitter ute en liten stund der hver eneste kveld, faktisk. Det er en perfekt avslutning på hver eneste dag. Når jeg er på Solbu, gjør jeg det samme der.

Jeg stekte opp noen godbiter av kjøtt som var gått ut på dato (det er mye kjøtt som blir bedre etter at holdbarhetsdatoen er gått ut), og lot hundene få et godbitsøk ute. Jeg laget meg en tekopp og slappet av. Det er alltid godt å få litt frisk luft når hodet ikke er helt med.

Her er resten av det som jeg kaller «hundehagen». Vi har hage foran gjerdet også, men der må jeg ha kontroll på hundene. Anton kan nok sikkert være der, for han bjeffer ikke når det går noen forbi på veien. Det gjør nemlig Pia og da kan hun ikke være der uten at jeg passer på henne.

Her ute koser hundene seg.

Gullet har lagt seg for kvelden, sammen med det som nå er blitt yndlingsleika hans. Den har han arvet etter Fanterampen vår ❤ Den er kjempegod å tygge på og å riste hit og dit.

Pia har også tatt kvelden nå, trøtt og fornøyd ❤ Da sier vi takk for enda en fin dag, selv med et hode som ikke har vært helt på plass. Det kan bare bli bedre i morgen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: