Hodet er på plass igjen.

Ja, heldigvis varer min migrene «bare» 18 timer, men jeg er trøtt en hel dag etterpå. Det er helt greit, så lenge jeg ikke har vondt i hodet eller nakke. Det er mange som har det verre enn meg, og jeg vet jo som oftest også hvorfor jeg får migrene.

Noen ganger tror jeg faktisk at hundene vet at jeg ikke er i form og at de derfor er roligere og ikke maser på meg om å gå tur eller å trene. De lukter det, faktisk. Onsdag morgen våkna jeg med Piamor bak ryggen min (som vanlig) og Anton som lå med hodet sitt på halsen min ❤ Det må jo være den aller beste måten å våkne på.

Vi sto opp og hundene fikk lufta seg litt i hagen. De fikk frokost og jeg pakka det jeg skulle ha med meg til Solbu. Jeg støvsugde, moppa gulvene, vanna blomster og satt og koste meg litt i sofaen sammen med Pia og Anton. Jeg måtte ta bort gardina litt, for Anton er så nysgjerrig på hvem som går forbi huset vårt. Han har et så godt blikk, gullgutten vår ❤

Vi pakka oss ut i bilen og satte nesa mot Nes. Det var ganske mye trafikk begge veier, men det gikk greit å kjøre. Jeg stoppa på REMA 1000 hos Andreas og Tina og handla litt, før siste stopp ble på Solbu. Det var – 12 grader da vi kom opp og det ble bare kaldere utover kvelden. Det tok lang tid før hytta ble varm, selv om jeg fyrte som bare det.

Pia og Anton fikk et godbitsøk og så trente vi litt. Anton begynner å bli veldig flink med håndtarget og «følge-trening» og så trente vi på å snurre begge veier. Pia fryser veldig lett og fikk gå inn og varme seg litt innimellom. Anton trengte ikke det 😉

Torsdag har jeg planer om å gå en skitur rundt Buvatn. Det er ikke kjørt opp løype der (som vanlig), men jeg har tenkt å tråkke en liten løype der selv. Det pleier jeg å gjøre hvert år.

Anton er så ung og han skal ikke trekke på ski, og Pia går bare sammen med meg. Jeg har også planer om å besøke tvillingsøster Mie på hytta hennes 10 minutters gange fra Solbu og å tenne opp bålpanna i løpet av kvelden.

Nå skal de to firbeinte ut og lufte seg for kvelden før vi legger oss. Takk for nok en fin romjulsdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: