Godt nyttår!

Da er vi kommet oss gjennom nyttårskvelden og det ble ikke så ille som jeg hadde frykta på forhånd. Pia er jo veldig engstelig for raketter og blir veldig redd, stakkars. Hun skjelver, sikler, prøver å grave seg gjennom vegg/dører og prøver å gjemme seg bak stoler osv.

Jeg var så redd for at det skulle bli skutt opp raketter på dagtid, og at Pia går inn i fluktmodus, derfor hadde jeg langline på henne hele dagen. Hun var aldri alene ute og jeg hadde full kontroll på henne. Anton hadde også langline på seg, for dette var jo hans første nyttårsaften. Cockerne er sjelden redde for raketter, i hvert fall de som jeg har hatt, men det behøver jo ikke å gjelde for alle.

Jeg prøvde å få dem mentalt slitne og trente derfor både triks og litt lydighet i løpet av dagen. Det ble også et par – tre små turer på dem, den siste før kl. 18.00.

Et lite godbitsøk fikk de også. Det er viktig å sitte ved siden av når jeg deler opp godbiter, for det hender faktisk at det detter noen ned på gulvet ;.)

Her søkes det.

Anton er glad i alt som rører på seg og båndet til Pia måtte han dra i og leke med.

Anton har fått et sokkepar som det er hull i hælen på. De måtte bæres og lekes med og til slutt ble de gravd ned og gjemt. De blir nok funnet igjen i løpet av dagen, tenker jeg.

Kvelden gikk egentlig ganske så bra. Pia fikk vel tre angstanfall i løpet av kvelden, men hun roet seg veldig fort igjen. Det syntes jeg var veldig fint og godt for henne. Anton satt og lurte på hva som smalt og hvorfor Pia oppførte seg så rart, men det var ingen redsel å spore hos han. Det var veldig bra.

Jeg fikk melding fra Martine om at det hadde gått veldig bra med Birk også. Han hadde bare kommet med noen «boff» innimellom. Der hadde det smelt omtrent hele dagen lang.

Jeg lufta hundene siste gangen kl. 01.15 og da var det heldigvis ingen raketter som ble skutt opp. Vi sov litt lenge 1. nyttårsdag og jeg ble med dem ut og hadde langline på dem da de skulle luftes første gang i det nye året. Det hender jo at det er noen «etternølere» som skyter opp raketter dagen derpå, også. Ja, jeg er litt hysterisk men min største skrekk er at hundene mine skal bli redde, springe avgårde og ikke bli funnet igjen.

Etter litt mat på hundene og meg, gikk vi en times tid langs veien. Det var liten trafikk, men de som kom hadde fulle biler. Det er nok noen som reiser hjem i dag, for å slippe køen søndag.

Det er glatt på veien, men med piggsko på beina går det veldig fint å gå tur der.

Ellers blir vel resten av dagen brukt til litt tv-titting, det blir en tur til og så skal jeg på besøk til tvillingsøstra mi. Hun har jo hytte bare 10 minutters gange herfra.

Godt nyttår til dere alle, fra meg og mine ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: