En dag på Solbu.

Vi har vår morgenrutine, hundene og jeg. Vi står opp og hundene får lufta seg litt alene i hagen. De kommer fort inn igjen, fordi de vet at det er mat på gang. Når hundene spiser, rer jeg opp senga, lager meg en tekopp og kler på meg. Jeg har spart litt på tørrforet til hundene etter frokosten deres og dette tar jeg med meg ut.

Jeg sitter litt utenfor hytta, mens hundene snuser etter litt av tørrforet sitt, før vi går en liten luftetur langs land og ender opp på en liten benk som står ute hele året.

Slik så det ut fredag morgen. Det var ikke så kaldt og jeg må innrømme at jeg synes det er deilig at det ikke er så mye snø nå. Da er det så lett å går tur med hundene og de får sprunget litt fra seg.

Etter luftingen går vi inn og jeg gjør litt kontorarbeid på jobb-pc`n min. Det hender at jeg har mailer som jeg må svare på, vedr. kurs og hundetrening og da gjør jeg det samtidig. Da sover hundene litt og jeg får sittet i fred og ro.

Etter dette blir det en ny tur (lengre denne gangen), litt trening, handling og så er vi hjemme før middag.

Dagene går og det er så herlig at det er litt lenger lyst på ettermiddagen nå. Det blir gjerne et par luftinger til på hundene og den siste før legging, varer gjerne en times tid. Da blir det en blanding av tur, enkel trening og at jeg bare sitter og slapper av., mens hundene finner på ting for seg selv.

Det går så fint nå når det ikke er så kaldt. I fjor vinter hadde vi jo en kuldeperiode på 7 uker, hvor det lå rundt 20 minus grader hver dag. Det var ikke morsomt, for Pia frøys bare hun stakk nesa ut av døra ;-(

Nå skal jeg lage nistemat til meg selv og ei brødskive til hundene. I dag skal vi ta en koselig rast på tur, i det fine været som er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: