Anton og Elli.

Tina har tre staffer. To tisper, Elli på 3,5 år og Buffy på 7 år og unggutten Balto på 1 år og 4 mnd. Tina var på Kveldsro i helga med hundene og ei av jentene sine og da benytta vi søndagen til å gå tur med Anton og Elli.

Elli er veldig flink med andre hunder og Anton er jo bare blid, glad og veldig leken. Pia fikk litt alenetid med meg før hun ble alene på Solbu, og vi trente litt triks og rusla litt rundt i hyttehagen. Jeg får jo alltid litt dårlig samvittighet hvis jeg ikke har med meg alle hundene på tur, men noen ganger er det faktisk helt i orden at jeg bare tar med meg en hund ut på tur eller trening. Det sier jeg i hvert fall til meg selv ❤

Når to hunder møter hverandre for første gang, er det alltid greit at de f.eks. går en tur sammen. Da har de noe å gjøre og blir ikke stående og kikke på hverandre og å utfordre hverandre. Vi kjørte til en plass hvor jeg visste at det var greit at de gikk litt i bånd og hvor det var greit å la dem få springe litt løse sammen etterpå. Jeg henta Tina og Elli og Elli ble satt i buret til Pia. Da fikk Elli og Anton litt tid til å kikke litt på hverandre, før turen. Det var ingen lyd å høre, de bare satt i hvert sitt bur, stille og rolig.

VI tok dem ut og gikk litt med dem i bånd. De hilse på hverandre med godt språk og mange dempende signaler og Anton ville helst springe og leke med en gang.

«Kom igjen da, Elli».

Det gikk så fint med de to. De sprang etterhverandre og lekte, men jeg måtte noen ganger bare ta tak i båndet til Anton, slik at han ikke skulle springe ned Elli. De snuste litt og koste seg. Det var koselig for meg å gå tur med Tina også, for det kan jo bli litt stille noen ganger.

De ble slitne etter å springe og å leke og det var ikke lenge de sto i ro. Som her….

Pia ble glad da vi kom til Solbu igjen. Vi koste oss litt ute med et godbitsøk av resten av godbitene som jeg hadde hatt med på tur.

Anton sovna godt og var tydeligvis veldig fornøyd med turen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: