Mandag, tirsdag og onsdag.

Det har vært noen flotte dager så langt denne uka. Kaldt på natta og tidlig morgen (- 18 grader), det blir det gjerne når det er klarvær på denne tida, men kun noen få kuldegrader utpå dagen.

Mandag gikk vi tur på veien til Ljøtelende. Det er det kjørt opp skispor, men jeg jeg har aldri møtt noen på ski der. Jeg liker ikke å gå i skispor, og jeg hadde ikke gjort det i løyper som det er mange som benytter seg av. Det var flere som hadde gått på beina der, så jeg.

Anton er veldig glad i å bære, og hansken min fikk jeg ikke ha i fred.

Vi gikk en liten tur ned til Tunhovdfjorden også, for det var noen som hadde tråkket vei der før oss. Anton sprang og koste seg og vi trente på innkalling flere ganger. Han kommer som ei kule på innkallingssignalet nå, og er så flink.

Det er et ekorn som hopper fra tre til tre på andre sida av veien og det må selvsagt følges med på. Det dukker opp flere ganger hver dag, og Anton er en ivrig kikker. Han sier ingenting, han blir bare litt strammere i kroppen og litt «brattere» i nakken 😉

Fineste Piamin ❤ Seinere i mnd. fyller hun 11 år.

Tirsdag ble det lufting i hyttehagen, litt handling, middag og deretter reiste vi til Nes for «tur og trening». Vi var 6 hunder og 8 to-beinte. 3 andre deltagere meldte dessverre avbud av forskjellige årsaker. Vi gikk en runde rundt i Nes og stoppet opp tre plasser for å trene. Det ene var ved Turistkontoret, den andre plassen var utenfor KIWI og tilslutt tok vi ei siste økt utenfor kjøpesenteret.

Anton var den som var så heldig å få være med og han oppførte seg som vanlig helt eksemplarisk. Han gikk og snuste, kikket på de andre hundene og hilste fint og forsiktig på de som syntes at det var greit. Han var stille og rolig og veldig avslappet. Anton var fokusert da vi trente, hadde god kontakt med meg og brydde seg ikke om de andre da heller. Flinke, snille gutten ❤

Vi trente bla.på passeringer, stå + kommando, sitt/bli og å gå fint i bånd. Ingen bilder ble tatt, dessverre. Jeg hadde nok med å være instruktør og å lede treningen. Det er alltid veldig hyggelig. Pia og jeg gikk en liten tur etterpå da vi andre var ferdige. Det syntes hun var veldig greit og det var veldig koselig for meg, også ❤

Onsdag gikk turen ned til noen hytter ved Tunhovdfjorden. Det var kjørt opp med scooter og det var hardt og fint å gå. Det er en del av Turistforeningens stier og er merket med en rød T.

Blide og fornøyde hunder<3. Da var mamsen blid, også. Særlig når det var slikt et flott vær i tillegg.

Anton har forresten en reservesele på seg, for den andre ble plutselig borte. Den er ikke så innmari god, men den får duge.

Mens Pia bare kunne stå og slappe av litt,måtte Anton få av seg noen snøklumper underveis. Jeg hjalp selvsagt til, da.

Nå nærmer det seg helg igjen og ukene bare flyr avgårde. Til uka skal vi til jar igjen og jeg skal begynne å beskjære noen frukttrær. Det er deilig at det nærmer seg vår, synes jeg. Da skal vi plante blomster, gå spor og trene søk og kose oss i hagen. Jeg gleder meg ekstra til isen går på Buvatn og jeg kan trene vannapport med Anton og Birk. Birk elsker vann og kaster seg uti overalt. Jeg er litt usikker på hvordan det er med Anton, og det har jeg glemt å spørre Cecilie om ❤ Kjenner jeg gullgutten rett, bader han nok, han også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: