Birk på besøk.

Fredag kom Martine m. fam. og et vennepar på helgebesøk til Kveldsro. Jeg reiste opp dit fredag ettermiddag og tilbrakte noen timer med Mathias ❤ Vi koste oss ute i snøen med spader, bøtter og andre leiker. Vi rusla litt på veien og tulla og tøysa. Det gikk i «troll», «Gullhår» og litt annen prat. Fantasien er det ingenting å si på 😉 Han prater masse om dagen og språket hans blir bedre for hver uke som går. Det er kjempemorsomt, synes jeg.

Lørdag morgen lufta jeg Pia og Anton i hyttehagen. Litt av tørrforet til frokosten deres brukes hver morgen til litt trening (apportering, håndtarget fra lang avstand og «stå/bli») og søk , noe som er veldig koselig. Da vet jeg at de kan slappe godt av når vi går inn igjen og jeg setter meg ned med jobbepc`n.

Det er ingen sak å starte dagen i Nutsikten når sola er oppe og faktisk varmer litt.

Anton hopper og spretter og lager seg nye «veier» i snøen, han smiler med hele kroppen sin. Jeg blir så glad når jeg ser hvordan han koser seg. Pia elsker disse små treningene hver morgen og hun blir stram i kroppen og øynene lyser ❤

Det er litt vanskelig å se her da, for jeg tok ikke bilde med blitz.

Etter at jeg hadde sett Johaug sitt 3-mils løp lørdag formiddag, reiste jeg opp til Kveldsro og hilste på «folket» der. De hadde gravd seg en fin plass ute i snøen, de hadde fyr på bålpanna og koste seg ute. Martine og Lotte skulle ut på en skitur, mens gutta skulle være på Kveldsro med baby-Einar og Mathias. Jeg tok med meg Birk, for jeg ville gjerne tilbringe noen timer med han.

Birk ble satt i buret til Pia, mens Anton satt i buret sitt. De ble da sittende side ved side og de snuste litt forsiktig på hverandre. Birk kom med en liten brumming en gang, ellers var det helt greit mellom dem. Pia inntok sin «gamle» plass, nemlig foran burene, som hun hadde den gangen da Fanterampen og Ebbie levde. Det er litt bedre plass til henne der og hun liker veldig godt å kikke ut gjennom bakruta.

De er jo så like, disse cocker-guttene ❤ Like lekne og spretne, glade, ivrige og kosete. Birk fant alle lekene til Anton og apporterte dem, kastet dem i været og koste seg verre.

Full fres som vanlig.

Hvis du ser nøye etter, bærer Birk leika i munnen sin,.

Så måtte det selvsagt koses masse, også ❤

Han er endel mindre Birk enn Anton, men de er like fine ❤ Jeg trente litt med Birk også, og glemte helt at Birk blir så ivrig og at han nesten spiser opp fingrene når jeg skal belønne han med godbit. Han kastet seg ned i «dekk» og trente håndtarget og kontakt med stor iver og glede.

Pia elsker Birk og koste seg maks sammen med han. Jeg lot ikke Birk og Anton være sammen denne gangen. Martine og jeg skal gå en tur sammen med dem først, før jeg slipper dem sammen. Birk er ingen kranglete gutt, han har flere hundevenner som naboer på Vøyenenga, men han må bare bli litt mer kjent med Anton først. De skal jo bli bestevenner, de to gutta boys ❤ Det gleder jeg meg til.

Birk ble kjørt til Kveldsro seint på ettermiddagen og han var så glad for å se Mathias igjen. De er et radarpar, de to. Martine fortalte at han var trøtt og fornøyd etter at han kom tilbake til dem og at han hadde sovet godt utover kvelden.

Jeg skal hjem til Jar noen dager til uka og da får vi ta turen med Birk og Anton. Vi skal feire ❤ Emmelines ❤ 1. års dag lørdag og guri malla så fort som dette siste året har gått.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: