Rolige dager.

Jeg har vært i litt dårlig form de siste to ukene, og det har derfor blitt «så som så» med turer og trening. Det er blitt endel «latmannstrening», dvs. at Pia og Anton har søkt etter maten sin i hyttehagen (ikke all maten, da) og at vi har gått små rusleturer langs veien. Jeg har hatt vondt i hodet og vært litt «ullen» i hodet også. Jeg har hatt skikkelig verk i flere ledd (til og meg i håndleddet), og en dag i forrige uke greide jeg omtrent ikke å gå. Jeg har ikke hatt feber, men har vært tett og hostet litt. Jeg måtte se meg nødt til å avlyse en privattime, noe som jeg absolutt ikke liker, men jeg hadde faktisk ikke noe valg.

Jeg tok tre coronatester forrige uke, men ingen av testene ga positive utslag. Da jeg torsdag morgen ikke følte meg noe bedre, tok jeg en ny test. Denne gangen tok jeg testen i halsen også (fysjameg ;-)), og denne gangen ga den positivt utslag. Helt greit, for da skjønner jeg jo hvorfor formen har vært litt dårlig den siste uka.

Det som ikke var greit, var at jeg da hverken kunne være barnevakt for Emmeline fredag eller feire 1 års dagen hennes lørdag ❤ Det hadde jeg virkelig sett frem til, men slik ble det dessverre nå.

Vi har hatt noen fine dager innimellom, med varme og sol på dagen og kaldt på natta.

Lufting i hyttehagen og søk etter tørrforet sitt. Langlinene er på, fordi det er å lett å komme seg ut på veien. Særlig vil de hoppe over når det kommer noen hunder gående der.

Vi greide faktisk å komme oss ut i skogen lørdag. Det var tungt å gå for meg noen steder fordi det var høy snø, men vi kom oss litt inn. Her har det ligget elg og det var mye å snuse på for hundene. Det var godt for meg å ta en liten pust i bakken da.

Sol og fint vær 🙂

«Har du noe goddis i lomma di, mamsen»?

Fineste Antongutten vår ❤

Det er nydelige farger over Nutenutan når kvelden nærmer seg.

Jeg er mye bedre nå og jeg reiser hjem til Jar onsdag, tenker jeg. Da skal jeg besøke barnebarn og jobbe litt med våronna i hagen. Jeg tror faktisk at det ikke er noe særlig med snø i Maridalen og da blir det noen turer der, og kanskje et spor eller to. Det gleder jeg meg til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: