Piamin, hurra for deg!

Pia fylte 11 år den 19. mars. Tida har gått så altfor fort. Det er ikke lenge siden vi henta deg hos Berit, sammen med mamma Ebbie ❤

Du vokste opp sammen med Fanterampen og Ebbie, som dessverre gikk bort i juni – 19, og mai – 20. De ble begge gamle og trengte å få hvile.

Du var liksom alltid «veslesøster» og derfor er det ekstra rart at du nå er blitt 11 år gammel. Du har tatt imot lillebror Birk og nå også Anton, på en veldig fin måte. Du kunne gjerne ha vært litt mere tøff, for noen ganger synes du at enkelte ting som du opplever, kan være litt vanskelig å forholde deg til.

Du er glad i å trene, men ikke så veldig lenge ad gangen. Å gå tur er bare koselig med deg. Du drar ikke i båndet, stopper og venter når jeg ber deg om det, hjelper meg hvis jeg trenger litt støtte opp eller ned bratte bakker (du overtok den jobben etter Ebbie) og er grei i møte med andre hunder og mennesker.

Jeg merker forøvrig at du begynner å se litt dårlig nå, for du ser ikke alltid hva som kommer i møte med oss, når de er på litt avstand. Hørselen din er fortsatt god og du er ellers i god form for alderen. Skulle det være noe å «klage» på, er det at du er veldig verbal når du blir glad og vi får besøk. Det ligger til gjeteregenskapene til korthårscolliene å bjeffe når de gjeter, og derfor ligger bjeffing høyt på reportoaret ditt. Jeg bryr meg ikke noe om det, men andre kan synes at det er litt ubehagelig. Mange tror at en hund som bjeffer er sinna, men her er det kun glede å spore.

Jeg gleder meg til snøen går nå, og til vi kan leke og kose oss med spor og søk igjen. Det synes du er veldig morsomt og da koser vi oss veldig, begge to.

Her er du sammen med mamma Ebbie og Fanterampen tre uker før Fant dessverre forlot oss. Gode minner ❤

Jeg er superglad i deg jenta mi, og jeg håper at vi får minst et par gode år til sammen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: