To turer i Ljøtelende.

Snøen har smelta den siste uka og det er blitt fritt for snø noen steder i Ljøtelende. Vi parkerte langs veien, gikk og traska ca 100 meter i snøen, før vi kom til noen sammenhengende bare flekker. O lykke, altså…. ❤

Jeg slapp Pia og Anton og de sprang glade rundt og koste seg. Pia holder seg nærme meg som vanlig, mens Anton hoppa og sprang og koste seg skikkelig.

Bilder fra mandagens deilige tur. Det var sol og god temperatur.

Det var godt å slappe av på verandaen etter turen.

Tirsdag gikk vi den samme turen, men denne dagen var det kaldt og mye vind. Det hadde vært kaldt om natta, og vi kunne gå overalt på skaren. Da kom vi oss litt lengre opp og vi fikk gått en mye lengre tur.

Det var sol og fint vær da vi startet på turen, men det ble hagl, snø og kraftig vind etterhvert. Da var det godt at jeg hadde kledt meg med både lue, votter og varme sko.

Her er en liten videosnutt fra da sola fortsatt var fremme 🙂

Pia synes fortsatt at det er veldig morsomt å leke og her har har hun fått med seg Anton på en liten runde i skogen. Jeg fikk bare filmet halve leiken, men de koste seg begge to 🙂

Nå begynte det å bli ganske så surt og kaldt og vi gikk raskt tilbake til bilen. Vi spiste litt mat, hundene sov litt, og så ble de lufta litt igjen. Deretter reiste vi til Låplassen og henta Mia og Andreas, før vi reiste tilbake Tina, ungene hennes og alle hundene hennes. Hun har tre staffer + ei tispe som hun har satt bort på fòr. Fòrtispa hadde fått fått 7 valper som nå var tre uker gamle, og disse skulle Andreas og jeg hilse på ❤

Vi spiste en kjempegod middag, koste med de små og gikk deretter en kveldstur med Mia, Balto og Pia. Denne gangen var det Anton som måtte kjede seg og være «ventehund» i bilen. Han fikk en liten luftetur og kos i hyttehagen før vi la oss, og var fornøyd med det.

Se på disse søte små, da.

Da vi reiste fra Gol hadde det snødd og veien fra Nes til Tunhovd hadde blitt farlig glatt. Jeg kjørte sakte og fant litt grus på sida av vegen, som jeg kjørte på.

Like etter at vi hadde kommet til Solbu og var ute på siste lufting, kom det en sjukebil kjørende fra Tunhovd mot Nes. Jeg leste i Hallingdølen seinere på kvelden, at det var en bil som hadde gått rundt og velta på Tunhovd. Det hadde heldigvis gått bra med føreren. Det kom en «strøbil» like etterpå og brøytebilen kom nærmere midnatt.

Snøen som kom i går har smelta bort i dag, og det er egentlig like greit. Selv om det blir dårlig med snø til påske nå, blir det påske og kos allikevel 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: