Litt forandring i planene.

Jeg reiste hjem til Jar søndag for ei uke siden. Planene var at jeg skulle være hjemme ei ukes tid, og ta vårpussen i hagen. Jeg skulle rake løv, beskjære frukttrær og kose meg med vask av utemøbler og veranda. Så feil kunne jeg ta 😉

Jeg fikk raket nesten hele «hundehagen» søndag kveld og kost meg med et lite glass rødvin. Anton og Pia fikk et lite godbitsøk og koste seg med å være hjemme.

Mandag morgen fikk jeg beskjed om at Andreas hadde fått nyresteins-anfall og at han var ganske så dårlig. Det er kjempevondt å få slike anfall og det gir utrolig sterke smerter. Jeg pakka alle tingene mine inn i bilen igjen, tok med meg hundene, lufta dem og reiste for å passe Mathias. Mathias var sjuk og kunne derfor ikke i barnehagen. Vi koste oss med leik, kjeks og saft ute i snøen (det snødde faktisk den dagen), og så slappet vi litt av inne.

Etter at David hadde kommet hjem, reiste hundene og jeg til Låplassen til Andreas. Han hadde endel smerter, men han hadde fått gode smertestillende tabletter av legen på Nes. Jeg laget middag og luftet Mia, Anton og Pia. Vi overnatta til tirsdag, og var sammen med Andreas hele dagen. På kvelden reiste Anton, Pia og jeg til Solbu og overnatta der. Med streng beskjed om at Andreas måtte ringe til «a mor» hvis han ble dårligere og trenge hjelp. Natta forløp stille og rolig for oss alle.

Onsdag var Andreas på jobb igjen, noe som han dessverre måtte. Det var kommet et tonn varer på lager som skulle ut til påske og det var sjukdom blant de ansatte. Jeg henta Mia og tok henne med på tur sammen med Pia og Anton.

Mia og Pia gikk en tur først og deretter fikk Anton en alenetur.

Det er ikke alltid like enkelt å gå med Anton 😉 Men morsomt, ja det er det så absolutt.

Jeg laget middag til oss og ble noen timer på Låplassen. Torsdag henta jeg Mia på Låplassen igjen, og vi reiste igjen opp på fjellet for å gå tur. Denne gangen fikk Mia en alenetur, etter at Pia og Anton hadde gått en tur først. Det var så deilig å gå på skaren og sola varmet faktisk. Det eneste som ødela litt, var at det blåste ganske mye.

Etter turen trente jeg alle hundene en og en, og det var veldig koselig. Noen ganger er det fint bare å være sammen med en hund og kun ha fokus på den ene. Mia er veldig glad og treningsvillig og vi trente litt på de øvelsene som jeg har fått, gjennom «kontakt og samarbeids» – nettkurset mitt.

Fineste Mia, alltid hoppende glad ❤ Vi trente litt på avlevering av leike, også.

Benken på kjøkkenet er veldig fin å oppholde seg i. Her har de fir-beinte god utsikt til alt som rører seg på veien.

Fredag tok vi en litt rolig dag på Solbu. Vi gikk en fin tur langs land på skaren og slappet litt av både ute og inne. Lørdag reiste jeg til Nes og lufta Mia og Balto der. Balto var på besøk hos Mia på Låplassen og slappet av. Hjemme (hos Tina) er det et valpekull nå, med 7 valper på 5 uker og ei tispe med løpetid. Det kan bli litt mye for en unghund og også for Tina 😉 Jeg gikk en liten runde med dem på jordene rundt Låplassen og da var de fornøyde. Det ble en lang dag igjen for Andreas og Tina og da var det godt å tenke på at Mia og Balto hadde fått et avbrekk og lufting i løpet av dagen.

Lørdag ettermiddag rusla jeg bort til Mie på Karibu og koste meg med skravling og vin. Vel hjemme litt utpå kveldinga, fikk hundene lufta seg i hyttehagen og det ble et lite godbisøk på dem. Jeg satt ute sammen med dem og hørte på ei lydbok.

Det ble tross alt ei flott uke og hagearbeidet går jo ikke sin vei. Det får jeg ta igjen etter påske en gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..