En fin søndag.

Søndagen kom med noen få kuldegrader, sol og en veldig kald vind. Det var deilig å være ute der jeg kunne sitte i le, men veldig kaldt når vinden suste rundt ørene.

Hundene ble bare lufta i hagen på morgenen og det ble en rolig formiddag på oss alle. Vi måtte jo ut en tur og ved 13-tida tok jeg hundene i bilen og kjørte til en plass ved Pålsbufjorden hvor vi kunne gå både på skaren og litt på bar mark.

Ørene til Pia står rett opp pga. vinden 😉

Vi gikk bla. på isen på et lite tjern som heter Stugutjønn. Det ligger like ved en topp som jeg pleier å gå til, men nå var det litt for mye snø oppover bakkene til at vi kom oss opp. Toppen har faktisk ikke noe navn, men den ligger på 785 m.o.h.

Det blåste ganske kraftig. Selv med sol fra nesten skyfri himmel, frøys jeg faktisk på hendene.

Etter turen slappet vi litt av, før jeg fikk besøk av tvillingsøster Mie. Vi gikk ut og satte oss i Nutsikten og koste oss med litt vin og trivelig skravling. Andreas kom ved 18-tida for å lufte Mia og Balto i hyttehagen. Jeg laget middag til oss før de reiste til Låplassen igjen.

En trøtt, liten gutt etter en fin-fin søndag.

Vi gikk forresten en veldig fin morgentur langs Buvatn i dag, mandag. Vi gikk på skaren og litt langs land der det var bart. Det er litt mindre vind i dag, heldigvis og sol fra nesten skyfri himmel. Det tegner til å bli en veldig fin dag 🙂

Nå skal jeg til Nes for å kjøpe litt påskepynt som jeg skal pynte med på Kveldsro. Der har jeg ikke noe påskepynt fra før. Nå skal Karoline m. fam. og ei venninde m. fam. være der og da er det koselig at det er noen påskekyllinger til pynt. Ellers kommer Martine m. fam. til Solbu torsdag, og jeg har planer om å pynte til påske, her også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: