Påska kom og påska gikk…

Ja, for plutselig var den over, Jeg hadde besøk på Solbu av Martine, David, Mathias og Birk, mens Karoline m. fam. var på Kveldsro med et vennepar. De ble 9 stykker der oppe. Arne hadde nok å gjøre i butikken og han hadde Pia på besøk hjemme på Jar. Jeg venter at Pia skal få løpetid hvert øyeblikk og jeg tenkte at det var greit for henne å slippe to cocker-gutter som kanskje ville være litt for nærgående i påskedagene.

Pia hadde kost seg masse og omtrent bare sovet og kost seg ute i hagen. Hun er jo blitt 11 år gammel og syntes nok at det var deilig med litt fred og ro, med bare papsen og henne i noen dager. Pia er jo så grei å ha med å gjøre, og det var nok fint for Arne å ha henne på besøk alene, også.

Vi gikk litt fra hytte til hytte 😉 Kveldsro-beboerne var her på Solbu og koste seg med grilling og kos i sola et par dager og vi var der oppe på deilig middag påskeaften. Jeg koste meg med Emmeline og de andre ungene. Det var noen trivelige dager for meg som ellers er så mye alene. Tvillingsøster Mie m. fam. var på hytta si og vi to fikk noen gode og lange samtaler både på Solbu og hos henne ❤

Anton og Birk fikk endel tid sammen og de ble mye bedre kjent. De er sååå like i oppførsel, at det er helt merkelig. De leker på samme måte, de går tur på samme måte, de går ut av døra på samme måte, de hopper og spretter etter båndet sitt på samme måte og de koser på nesten samme måte 🙂 Vi skilte dem litt inne slik at det ikke skulle bli noen krangling, for Birk vokter på dem som han er glad i. Men makan til snille gutter, da ❤

De lekte med alle ungene som var her, de lot dem leie seg ute, de hilste på alle med en glede og entusiasme som var helt enorm. Dvs. Birk måtte bjeffe på nye folk et par minutter først, etter det var all spenning lagt til side. Anton hoppet og spratt og ga ikke fra seg en lyd. Han må bare holdes litt igjen i båndet, ellers velter han alle i pur glede. Jeg er bare så innmari glad for det, han er virkelig verdens beste Anton ❤

Martine m. fam. reiste tidlig søndag og Birk ble igjen sammen med Anton og meg et par dager. Jeg ville ikke at de skulle leke så mye ute, for jeg var redd for at det skulle bli litt for voldsom lek. De fikk springe og kose seg litt sammen, og så ble det noen søk og et par turer sammen.

Det var ganske hektisk til tider, å gå på tur med «gutta krutt» 😉 Men veldig koselig, da.

De trippet avgårde på sine små, lette bein.

Tirsdag morgen kom Arne opp til Solbu med Pia. Han skulle hente noen varer på REMA på NEs og ta med seg ned til butikken vår på Kjelsås. Da kom Pia til meg og Birk ble med Arne til Vøyenenga igjen. Mathias ble kjempeglad da Birk kom hjem, for han skjønte ikke helt hvorfor han skulle være igjen hos oss noen dager.

Bilen min streika tirsdag, motoren får ikke nok kjøling og reparasjonen blir ikke gjort før onsdag til uka. Jeg som skulle hjem nå og kose meg med Emmeline og Mathias, rake i hagen og beskjære frukttrær (nå er det jo nesten for seint), men det blir lagt på vent noen dager til. Jeg får gjøre det beste ut av det og finne på noe morsomt å gjøre med Pia og Anton disse dagene.

Det er sol og fint vær og snøen smelter for hver dag som går. Vi kan kose oss på tur, med litt trening og avslapping på verandaen. Heldigvis har jeg Tina og Andreas på Nes (bilen min kan faktisk kjøre dit, uten å bli overopphetet) og så kommer Mie til Karibu fredag kveld. Hun skal bare bli til lørdag formiddag, men vi skal nok greie å få oss et par glass vin på den tida som hun er her.

Vi gikk forresten en kjempefin fredagstur, og de ble trøtte og gode etterpå, gullungene ❤

Anton har ødelagt selen sin, og nå bruker han Pia sin gamle. Vi må nok ut å kjøpe en ny en til han, når bilen er oppe og går igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..