Snøen smelter, da blir det fine turer igjen.

Tirsdag ettermiddag merka jeg at jeg ble sår i halsen og da vet jeg at en forkjølelse er på vei. Jeg har vært i dårlig form siden det, men fredag og lørdag fikk vi gått noen veldig fine turer allikevel.

Jeg så forresten at jeg hadde et par bilder fra da Birk var sammen med oss, det hadde jeg faktisk helt glemt.

Haha…. her ser Anton sååå smal ut 😉 Begge to er mere enn klare for tur.

Fine «gutta krutt», som Tina kaller dem.
Det smakte med frokost, matlysta var på topp.

Fredag gikk vi en tur langs Tunhovdfjorden og koste oss i det fine været. Pia ble med halve turen og venta i bilen mens Anton og jeg gikk enda lenger. Hun hadde nok litt vondt i hoftene sine, tror jeg, og da var det fint at hun fikk slappet av litt.

På kvelden kjørte jeg opp til Mie på Karibu og tok med meg Pia og Anton i bilen. Vi satt ute og koste oss i det fine været helt til kulda kom krypende, da gikk vi inn et par timer. Ved 22-tida tok jeg med meg hundene og rusla hjem til Solbu igjen. Bilen fikk stå til lørdag 🙂

Vi rusla og henta bilen på Karibu lørdag formiddag og reiste rett inn til Pålsbu for å gå en tur. Det var kjempefint vær og lite snø igjen i skogen. Det er bare såååå deilig og kunne gå og rusle omtrent hvor som helst. Det eneste som er litt synd, er at det er båndtvang og at hundene må gå i bånd. Men båndtvangen er viktig og den er jeg veldig nøye med at vi overholder.

Vi tar oss alltid en liten pause når vi går tur og da må hundene sitte litt i ro.

Da vi kom til bilen igjen, ble det ny ro-trening. Pia er jo blitt ei eldre frøken og er vandt til å legge seg ned og slappe av, men Anton må trene litt på det. Han er så flink, og jeg jobber med at han skal ligge litt lenger før han får lov til å røre på seg igjen. Det er ikke like enkelt for en liten cocker-gutt å ligge i ro veldig lenge, uten hverken å ha noe å tygge på eller muligheten til å grave seg et hull ned til Kina.

Men flinke, det er de begge to ❤

I dag, søndag, har jeg tenkt at vi skal ha en hviledag. Det pleier jeg å ha med hundene et par dager i uka. Da blir det gjerne bare litt rusling og kos i hagen, et godbitsøk og litt enkel triksetrening, og så skal hundene egentlig bare ta det med ro. Det skal ikke alltid skje noe, kroppene og hodene trenger litt hvile innimellom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: