Hagearbeid.

Ja, endelig ble det tid til litt hagearbeid igjen. Beskjæring av pæretre og plommetre ble gjort fredag og lørdag og jeg fikk raket resten av det som jeg kaller for hundehagen.

Anton trodde at han hadde kommet til himmelen, for han elsker pinner. Nå dalte de ned i en jevn strøm over han 🙂

Jeg fikk også beskåret rosebuskene mine, de ved huset og de ved garasjen. Det var kommet små museører på bjørka og da er det på tide å gjøre rosene klare for sommeren.

Det ble endel kvist som måtte buntes og et par sekker med løv. Jar Vel henter det for oss som er medlemmer. Da gjelder det å få med seg så mye som mulig, før de kommer med komprimator-bilene sine.

Pia og Anton koste seg masse ute og de fikk gå ut og inn som de selv ville. Hehe…. de ville ikke være inne da, hvis ikke jeg var der.

Anton syntes at det var helt greit å sove ute, han.

Men da kvelden kom, var det godt å få lagt seg inne i varmen også.

Søndag formiddag ble brukt til å vaske den gamle utegruppa mi. Jeg holdt på å kaste den for et par-tre år siden, men gjorde det ikke allikevel. Jeg har tenkt at jeg skal male den i sommer, og å stramme til noen skruer. Da blir den nok fin igjen, kan jeg tenke meg.

Nabo Bente kom en tur på besøk i dag og det var kjempekoselig. Vi har alltid mye å snakke om og latteren sitter løst 😉 Vi har hatt unger som vokste opp i samme klasse og vi har kjent hverandre i ca 37 år. Herregud, det går nesten ikke an å tenke på. Vi har deltatt på foreldremøter sammen, vi har hatt «nabo-klubb» med nabodamene som bodde her da, vi har feiret hverandres bursdager, hatt grillpary, vinkvelder osv… osv… ❤ Nå går praten om barn og barnebarn, og annet som opptar oss i godt voksen alder.

Herlige Anton tok i mot Bente som om han skulle ha kjent henne hele livet sitt, med stor glede og en enorm entusiasme som bare han kan vise til. Det er bare helt nydelig med en slik hund. Pia bjeffa som vanlig (av glede og spenning, må vite), men det er fordi hun har bjeffing høyt i reportoaret sitt (pga, bjeffing v. gjeting, som jo er hennes jobb her i livet). Det er så deilig med slike hunder som er så ukompliserte og enkle å ha med å gjøre.

I og med at forkjølelsen fortsatt holder stand, er det viktig for meg å ta små pauser innimellom. Da må Pia og Anton også slappe av og å trene på «ro». Det er faktisk en av de viktigste tingene som en familiehund skal kunne, nemlig at det ikke alltid skal skje noe hele tida og ikke hver dag heller. Derfor har hundene mine to hviledager i uka. Når hvile-dagene er planlagt, er jeg flinkere til å holde «hviledagen hellig», også.

Jo, forresten. Vi har jo gått et par turer også da. En på Haslum Kirkegård og en på Haga Golfbane. Det er herlig å kunne være ute så mye nå og høre unger som leiker og folk som prater i hagene rundt meg.

I morgen blir det hjemmekontor, beskjæring av prydbuskene v. garasjen, tur og enda mere kos! Tirsdag skal jeg til Karoline og Emmeline og det blir veldig bra. Karoline har fri fra jobb den dagen (hun jobber lørdag i stedet for), og vi skal kose oss sammen. Gode dager!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: