Anton 1 år, turer, Jar og Solbu.

Ja, det var den korte versjonen for den siste uka. Pluss at jeg har hatt oppstart på kurs på Låplassen også. Torsdag kveld er det 2. kurskveld og vi skal jobbe videre med passeringstrening, gå fint i bånd, ro-trening og innkalling. De er alle sammen veldig nyttige øvelser.

Anton ❤ ble ett år forrige fredag, den 6. mai. Dagen startet med pølser i tørrforet og deretter pakka jeg sekken for en litt lengre tur. Vi kjørte forbi Langedrag og parkerte ved Nore Laft/Natten. Derfra gikk vi et vann som heter Rimskeidtjønne.

Vi fulgte stien et godt stykke til Skarpnor. Vannet som vi gikk til ligger før Skarpnor, og vi stoppa der. Jeg har hatt influensa i over tre uker (95 % frisk nå, litt hoste gjenstår fortsatt), 2,5 uke da denne turen gikk, og jeg orket ikke å gå den siste stigningen opp til Skarpnor. Dit skal jeg en annen gang i sommer.

Isen lå fortsatt på vannet, men det var mye «slush» langs land. Vi fant oss en fin plass å raste på og tok oss ei god pause. Anton er faktisk veldig flink til å sette seg ned og å slappe av litt, og det er veldig deilig. Det er lite mas fra han. Pia er jo blitt 11 år gammel og ble nok litt mere sliten og la seg godt ned og koste seg ved siden av meg.

De var trøtte etter turen og sov godt, begge to ❤

Isen er i ferd med å gå på Buvatn også nå, og det er veldig deilig.

Slik så det ute 6. mai.

og slik så det ut den 11. mai.

Vi har vært på Jar noen dager også. Jeg fikk planta ut både i kasser og krukker og fikk hengt opp noen på veggen.

Yndlingsplassen til Anton nede i stua. Full oversikt 🙂

Anton elsker å ligge oppe på verandaen utenfor et av soverommene der og speide ut på gata. Han slapper så godt av der og kan ligge helt alene. Han hverken bjeffer eller piper når det kommer hunder, syklister og annet på veien. Det er ikke en lyd å høre. Veldig deilig. Pia ligger som regel og slapper av sammen med meg eller med Arne i stua.

Nå skal vi ut på tur, men først skal jeg bare se over kursopplegget for i kveld. Jeg liker å være godt forberedt til kurskveldene mine 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: