Jar igjen.

Ja, det blir litt «hit og dit» på denne tida av året. Det er da kursene mine går på Låplassen og det er mye å gjøre hjemme. Da blir det endel pendling på hundene og meg.

Fredag ble hundene lufta i hyttehagen på formiddagen og så reiste vi en liten tur til Gol etterpå. Da turen dit var unnagjort, jeg hadde handla på REMA 1000 Nesbyen hos Andreas og Tina (og fått litt sosialt samvær den dagen), reiste vi til Solbu igjen. Først gikk vi en liten tur i Ljøtelende, for vi trengte å røre på oss.

Resten av fredagen foregikk stille og rolig, med kun et lite besøk av Andreas og Mia.

Lørdag sto vi tidlig opp, hundene fikk en liten luftetur og så pakka jeg igjen 😉 Støvsuging og en liten kattevask av kjøkken og bad ble gjort, jeg fylte drivstoff og handla litt hos Tina og Andreas igjen og så bar det hjemover til Jar.

Det var noen blomster som faktisk var tørre og som trengte vann. De fikk vann onsdag før jeg reiste til Nes igjen, men nå måtte de ha påfyll. Det er så koselig å gå rundt og «stulle og stelle» med blomstene mine.

Jeg har planta ut i balkongkassene mine på verandaen foran huset og det ble et glass vin der, mens Pia og Anton fulgte med på de som passerte på veien.

Anton er så snill og god da. Det er ingen bjeffing eller uro, han ser bare på hundene som går forbi og unger som leiker og sykler. Pia bjeffer bare når det er hunder som passerer, men hun går gjerne inn og legger seg nå.

Pia begynner å bli litt «gammel» nå, synes jeg. Jeg har faktisk tenkt at det er siste sommeren som hun er sammen med oss ❤ Hun har aldri vært så sterk mentalt og nå begynner hun å takle utfordringer litt dårligere enn ellers. Hun stresser mere, er redd og tåler ikke så mye bråk og leven rundt seg. Det har nok mye å si at hun ikke hører så godt lenger og synet er heller ikke hva det en gang var. Vesle Piamin ❤ ❤ Det er godt at jeg har en vital og aktiv liten Anton som kommer til å holde meg i ånde fremover ❤

Anton stjal en av arbeidshanskene mine og jeg lot som at jeg ikke så det 😉

Naboungene var ute og lekte i gata utenfor huset og Anton måtte følge med. Helt stille og rolig.

Nå er det snart tid for plenklipp igjen. Det begynner å bli grønt rundt oss og det spirer og gror.

Nå lader jeg opp til Melodi Grand Prix i kveld. Martine kommer og skal være over til søndag. Hun lager et eget skjema som vi fyller ut hvert år, på hver eneste sang. Vi sammenligner poengene og ser hvem av oss som kommer nærmest vinneren 🙂 Litt goddis blir det også og et par glass vin. Det er alltid stas.

Søndag skal jeg sende leselekse og praktisk lekse til kursdeltagerne mine og jeg tror at det er et par øvelser som jeg skal filme, også. Da blir det nok med Anton, for han er så «på» om dagen og liker å få oppgaver å trene på. Piamin skal få trene hun også, men det blir nok ingen film av henne denne gangen.

Fortsatt god helg, fra meg og mine ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: