17. mai og de påfølgende 14 dagene.

17. mai kom og gikk i et strålende vær. Arne reiste som vanlig tidlig (kl. 07.00) til butikken for å dele ut varer til 3 skoler og for å heise flaggene. Han ble der til ca. kl. 10.15, før han kom hjem og spiste litt mat. Etter det, reiste han til Kjelsås igjen. Nå skulle han inn til Maridalen og levere varer til den vesle, hyggelige grendeskola der.

Jeg var alene på Jar hele formiddagen, før jeg reiste til Karoline, Frode (+ ungene hans) og Emmeline. Vi koste oss med deilig mat, skravling og kos og så var den dagen plutselig over.

Dagen etterpå var jeg igjen i farta, for jeg skulle holde kurs igjen torsdag den 19. på Låplassen. Vi tok gamlevegen denne gangen og jeg lufta hundene ved Veikåker Kirke. Turen gikk langs Krøderen og den er like tom for vann, som de fleste andre vannene rundt omkring er nå. Det er skikkelig vondt å se, synes jeg.

Vipps, så var vi på Solbu, igjen. Isen gikk like før 17. mai og det er alltid utrolig deilig når den forsvinner.

Jeg passet Mia fra torsdag den 19. mai – søndag den 22. mai. Andreas og Tina fikk noen velfortjente fridager i Danmark. Vi gikk turer og koste oss. Pia er ennå litt preget av at Mia angrep henne for ca 10 mnd. siden og jobber endel med de dempende signalene sine. Hun vil for alt i verden unngå å havne i en slik situasjon igjen. Mia er også veldig flink, da.

Pia vender ansiktet bort og er lav i kroppen. Hun demper både seg selv og Mia. Flinke Piamor ❤

Jeg satte opp noen agilityhinder som vi lekte oss med og det var skikkelig morsomt!

Anton lekte litt i Buvatn og ble både trøtt og sliten av det. Ingen slår Birk når det kommer til å svømme og å apportere i vann, så det får han nok lære lillebror Anton seinere i sommer.

Lørdag formiddag den 21. mai reiste jeg fra Solbu med alle tre hundene hjem til Jar. Jeg lufta hundene der tre timer, før vi reiste til Karoline m. fam. Jeg skulle passe Emmeline og Elvira fra lørdag ettermiddag, for de voksne skulle på Elton John konsert. Emmeline var så blid og grei, spiste kveldsmat og la seg veldig greit. Elvira (10 år) og jeg satt oppe og så på et par filmer, før hun også la seg for kvelden.

Jeg hørte på lydbok og koste meg, lufta hundene litt utenfor rekkehuset og slappet av med potetgull og brus. Det ble en avslappende og koselig kveld.

Jeg reiste rett til Solbu etter dette og vi var der ved 03.15 tida. Jeg hadde egentlig tenkt at jeg skulle overnatte på Jar med hundene lørdag/søndag men jeg kjørte rett opp igjen. Jeg var faktisk ikke så veldig trøtt at det gjorde noe. Mandag hadde jeg en privattime på Gol, derfor måtte jeg opp igjen til Solbu.

Torsdag den 26. mai reiste jeg til Jar igjen, og var innom hos Martine m. fam. på kvelden. Jeg skulle passe Mathias fra fredag morgen til søndag ettermiddag og det var greit å få en liten gjennomgang av hvor f.eks. plasteret lå (han slår seg nesten alltid, aktive og glade Mathias), hvor smertestillende og annen medisin var å finne og hvilken bleie som ble brukt på dagtid/natt osv. Da slapp vi det fredags morgen.

Mathias og jeg var bla. på kirkegården og planta ut blomster ved grava vår der, vi var på Jar og spiste pølser og så på gravmaskinene i nabohagen, vi var på lekeplassen, gikk (dvs. SPRANG) tur med vogn og nistemat og lekte ute i bekken/broa. Vi steikte vafler og spiste «gåtte» lørdag. Ellers ble det mye lek og spillopper både inne og ute på verandaen. Mathias la seg kl. 19.00 hver kveld uten en lyd, og sov til ca kl. 08.00 hver morgen. Da fikk mommo god tid til å hente seg inn igjen 😉 ❤

Birk og jeg koste oss ute på verandaen de to kveldene som jeg var der, med flott utsikt til Kolsåstoppen. Han er en enkel liten gutt som er veldig kosete og glad. Det ble ingen lengre turer på han, for jeg hadde jo ingen som kunne se etter Mathias på kvelden. Birk var med Mathias og meg når han kunne det, ellers lufta han seg litt i bånd og var med oss litt rundt i hagen.

Vi har kost oss mye ute på Jar de siste dagene. Jeg har planta ut de siste blomstene mine og klippet all plen. Den vokser som bare det nå, og Arne har ikke satt i gang robot-klipperen vår enda.

Nå er denne plena klippet igjen og det ble veldig fint, synes jeg. Bildet er tatt før klippen, altså.

Anton har fortsatt bamsen sin som han fikk med seg fra den forrige eieren sin ❤ Den blir kost med, tygget litt på og ellers båret rundt. Jeg synes det er så fint at Anton har den (+ en annen fin bamse + andre leker også) fra det første hjemmet sitt og jeg håper at de gir han gode og glade følelser.

Jeg tenker så mye på dem ❤ De tre guttene og mamma`n og pappa`n ❤ Jeg gjør mitt aller beste for at Anton skal ha et givende og godt liv, noe som jeg tror at jeg lykkes med. Jeg håper det, i hvert fall.

Bamsen er med. Noen ganger detter den ned bak sofaen og da må moder`n hente den til han.

Trøtte gullgutten ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: