Hjemme.

Vi kom hjem fra Solbu mandag og Birk kjente seg godt igjen her. Han sprang rundt og snuste sammen med Anton og koste seg ute med en tørrfiskbit. Anton ble litt vel ivrig i leken og jeg skilte gutta boys litt. De roa seg fort ned og alle tre hundene fant hver sin plass å slappe av og å sove på. Først måtte de bare smake litt på gresset på Jar, for det var tydeligvis veldig godt.

Etter middag kjørte jeg han hjem til Martine m. fam.på Vøyenenga, for de skal ha han med seg til Sverige på ferie. Jeg koste meg med Mathias noen timer og det var som vanlig veldig trivelig.

Anton har greid å ødelegge 5 seler den tida han har vært hos oss (gamle seler etter Pia, Ebbie og Fant). Den han hadde da han kom til oss, bytta jeg med Birk sin sele, for den var større. Den greide han også å ødelegge. Han beit på dem da han lå i bilburet. Jeg kjøpte derfor en billig blå som han har brukt når han har vært sammen med de andre fir-beinte og når jeg har hatt på han line på hytta. Den gjør det ingenting at han ødelegger.

Da dyrebutikken Buddy åpnet på Gol for noen ukers tid siden, kjøpte jeg en ny og fin sele til han. Den ble litt billigere, pga. åpningstilbudet som gjaldt da. Jeg er kjempefornøyd med den og den sitter godt på han. Det er en kjempefin tur- og sporsele og den sitter helt perfekt på den vesle, fine cockerkroppen hans.

Jeg har kjøpt enda en nå, som ikke er fullt så kraftig. Den kan han bruke litt mere til daglig, utenom turene som vi går. Den er litt smalere men med like god passform som tur/sporselen hans. Begge to er i lilla, da ❤

Jeg har lært leksa mi, ingen sele er på når han er i bilen. Det er der han har ødelagt de fleste selene, for da ligger han stille og kjeder seg kanskje litt. Jeg har ikke selene så stramt på at de sitter helt etter kroppen hans og da har han greid å få munnen innimellom.

Han er så utrolig ivrig når han skal ut av bilen og jeg er livredd for at han skal greie å smette ut mellom fingrene mine og springe avgårde f.eks. på en trafikkert vei, før jeg får tatt på han selen. Jeg trener derfor på at han skal stå stille i bagasjerommet når han kommer ut av buret og at han skal vente på «værsågod» før han får hoppe ut av bilen. Likeså trener vi på at han skal sitte i ro utenfor bilen når han er kommet ut og ikke styrte avgårde i full fres. Det er alltid noe å trene på, men det er jo det som er morsomt 🙂

Her er vi på onsdagsturen vår og trener på å slappe av noen minutter, som vi jo gjør på hver tur. Dette var den andre pausa på turen.

Den første pausa gikk også veldig bra. Da satt vi på en benk like ved en liten dam. Da kom det plutselig en mann gående som gikk rundt i dammen og gjorde rent. Anton og Pia satt fint og kikket på han, og kunne ikke brydd seg mindre.De så bare på han og satt fortsatt like fint. Det er godt med slike trygge hunder.

Samme plass, men bildet er fra en annen tur.

Jeg merker forresten at Pia ser ganske dårlig nå. Hun ser ikke så godt hva som kommer mot henne på tur og går litt mere i forsvarsmodus. Med det mener jeg at hun stivner i kroppen, står stille og vil ikke gå videre og så får hun bust. Busta kommer fordi hun blir anspent og ikke fordi hun er sinna. Jeg husker at Ebbie oppførte seg på samme måte da hun ble gammel og det må jeg bare ta hensyn til. Det er litt trist, egentlig ❤

Fineste Piamor ❤ Jenta til mamma´n sin, det ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: