En deilig Maridalstur.

Fredagens tur gikk i Maridalen. Vi kjørte inn til Maridalsvannet og parkerte like ved Sandermosen stasjon. Derfra fulgte vi den gamle Kongeveien litt, før vi tok av og fulgte noen stier på kryss og tvers i skogen. Jeg er ganske kjent i området merket jeg, og det var ikke noe problem å ikke følge skogsbilveien der den sneglet seg frem mot Hakadal.

Det er lite vann i Maridalen også nå, og bekkene har omtrent tørka inn.

Det er koselig å gå på slike fine stier i skogen. Jeg prøvde å se etter sopp, men det var ikke like enkelt å gå utenfor stien med Anton Rakett. Han fyker frem og tilbake i båndet, sterk som en okse, og da gjelder det bare for meg å følge med slik at jeg ikke detter så lang jeg er 😉 Han er jo ikke fuglehund for ingen ting, må vite 😉

Da er det enklere å gå med Piamor ❤ Hun trekker nesten mere bakover enn fremover nå. Hun har et par vonde håndledd på frembeina og får bare gå litt lengre turer annenhver dag.

Det er fint å gå slik i skogen. Det er bare å stoppe opp og nyte. Det er ikke bare «toppturer» som gir en fred og ro i sjelen.

Vi fant en fin plass å ta ei pause på. Her hadde det vært noen før oss og sikkert kost seg akkurat like mye som vi gjorde.

Ro-trening med Anton. Det var litt vanskelig i dag, for det var endel fugler som kvitra og som fløy og erta han mellom greinene foran han.

Han er så flink allikevel, vesle Antonsen min ❤ Øvelse gjør mester ❤

Det er endel gamle turstier og dertil bruer i Maridalen. Her er det ei gammel bru like ved Sandermosen stasjon, og her har jeg gått med alle hundene mine før ❤ Nå var det første turen til Anton, men det blir nok ikke den siste.

Piamin ❤

Hu hei, hvor det går.

Blåbæra er moden og da måtte jeg selvsagt stoppe opp litt og smake på noen av dem. De var deilige og søte, og Anton spiste noen da jeg ga dem til han. Birk er veldig glad i blåbær og plukker dem selv. Pia har ikke fått smaken på blåbær og lot oss andre få nyte den gode smaken av sommer.

Som sagt, ro-trening er viktig. Her har Anton lagt seg ned helt frivillig i blåbærlyngen, da jeg stoppet opp for å spise noen blåbær.

«Ingen er så god som du, da. Ingen er så god som du».

Kjærlighetsvisa av Halvdan Sivertsen.

Ellers er Birk sammen med Martine m. fam. i Sverige og besøker slekta til David. Birk er så snill og god og veldig grei å ha med seg. Her står han og ser etter Mathias (3,5 år gammel) som er ute og bader og koser seg. Birk hadde svømt både over og under vann først, og nå måtte han inn og tørke seg, varme seg og slappe av litt. Hehe…. det siste var vel ikke så enkelt, ser det ut til 😉

Han er fin da, Birken vår ❤

Nå er det jammen meg helg igjen og den har jeg planer om å tilbringe på Jar. Jeg savner alltid Solbu når jeg er hjemme og så er det omvendt når jeg er på Solbu. Konklusjonen må vel være at jeg er utrolig heldig som har to flotte hjem som begge to har mye å tilby meg.

Ellers var jeg mommovakt for Emmeline (1 år og 4 mnd. gammel) torsdag ettermiddag/kveld, og det gikk kjempefint. Hun var så snill og god og sa ingenting da Karoline og Frode reiste. Hun gråt så vidt det var litt da hun skulle legge seg, men det var over på 30 sekunder.

Nå går hun som bare det og ler og smiler med hele seg ❤ Heldige meg som har Mathias og Emmeline som jeg kan kose meg med ❤

RIKTIG GOD HELG 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: