Å trene uten en kriterieplan.

Jeg pleier å lage en plan for trening med hundene mine, for å få mest mulig utbytte av ei treningsøkt. Hva skjer når jeg ikke har laget en plan og bare «surrer» i veg? Jeg reflekterte litt over det i DETTE INNLEGGET da Anton og jeg trente litt apportering onsdag kveld på Solbu.

Torsdagens tur gikk i Ljøtelende og litt langs veien. Vi gikk en fin tur mens det kom noen små regndråper dann og vann. Det var ganske lummert og vi ble både varme og slitne, hundene og jeg.

Jeg avpasser alltid farten til Piamor når vi går på tur nå. Anton går jo «hit og dit» som cockere flest, mens Pia er gammel nå og er ikke så lett til beins som før.

Vi gikk ca 45 minutter før vi tok første pause. Anton la seg fint ned, men det ble noen gledesruller og biting i et par kvister som han fant på bakken, før han roet seg og slappet litt av. Pia tok livet med ro og lå som vanlig stille og rolig ❤

Vi tok ei lita pause igjen da vi kom til bilen. Pia og Anton fikk drikke så masse vann som de bare ville, før vi reiste til Solbu igjen.

Han er fin, herr Antonsen. Jeg tror at han hadde gjort det bra på utstilling, men det er ikke noe som jeg har å lyst til å gjøre.

Birk kom til Solbu ved 16 – tida sammen med Martine, David og Mathias, men det får bli ei anna historie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: